Neonatologieverpleegkundige

Ben jij empathisch en heb jij zin om jouw professioneel handelen in te zetten op onze mooie afdeling? Kan jij goed reflecteren op jezelf en kan jij anderen uitdagen, inspireren en ondersteunen? Voor het Vrouw Kind Centrum van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een Neonatologie verpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-1-2023
Aantal uur
34
Vervaldatum
7-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Als neonatologie verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de zieke pasgeborene (in ons ziekenhuis vanaf een zwangerschapsduur van 32 weken). Ook verleen je hoog complexe zorg aan te vroeg geborenen die vanuit de NICU worden teruggeplaatst naar onze post-IC/ HC afdeling. Je draagt zorg voor het hele zorgproces van opname tot ontslag waarbij ouders intensief betrokken worden. Daarnaast zet je je ook in voor verbetering van de kwaliteit van zorg door te participeren in werkgroepen.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


Het vrouw kindcentrum

Binnen MST is het Vrouw Kind Centrum (VKC) gevestigd, met de volgende specialismen: Gynaecologie, Verloskunde en Kindergeneeskunde. Binnen deze specialismen hebben we topklinische aandachtsgebieden zoals een grote regionale functie met Post-IC zorg op de neonatologie en oncologische zorg voor kinderen in samenwerking met het Princes Maxima Centrum. Het VKC is continu in beweging, waarbij ontwikkelingsgerichte zorg in elke handeling centraal staat. Sinds enkele jaren hebben we ook een Ronald mc Donald huiskamer waar ouders intensief gebruik van maken. Binnen het VKC werken kinder-, obstetrie- en neonatologieverpleegkundigen samen aan zorg voor moeder en kind.


De afdeling neonatologie

Op de afdeling is er een combinatie van Rooming-in suites en meerpersoonskamers, in totaal plek voor 14 kinderen. Met onze post-ic status tref je hier een uitdagende mix aan van intensieve zorg, tot aan de dag dat kind en ouders naar huis mogen. Er wordt veel aandacht besteed aan deskundigheidsbevordering, ruimte om jezelf te ontwikkelen en vernieuwingen. De kamers waar je werkt zijn ruim en voorzien van de nieuwste apparatuur zodat alle randvoorwaarden aanwezig zijn om optimale zorg te kunnen bieden. Family centered care staat centraal in de ontwikkelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000