Verpleegkundig specialist polikliniek Reumatologie

Voor de RVE Reumatologie van Medisch Spectrum Twente zijn zij per direct op zoek naar een Verpleegkundig Specialist polikliniek Reumatologie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
29-1-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Verpleegkundig specialist binnen de polikliniek Reumatologie draag je bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. Je coördineert de juiste behandeling voor diverse reumatische aandoeningen. Tot jouw taken behoort het opzetten en voeren van spreekuren voor osteoperose en jicht, waaraan gelinkt groepsvoorlichting, e-health integratie en lifestyle interventies. Daarnaast participeer je in het multidisciplinair overleg (patiëntgebonden en organisatorisch) en draag je bij aan lopend wetenschappelijk onderzoek. Je ondersteunt en coacht medewerkers van de polikliniek waaronder doktersassistentes en een reumaverpleegkundige bij het uitvoeren van hun taken.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een gediplomeerd verpleegkundig specialist die de verbinding zoekt met zowel de artsen als de overige medewerkers. Je hebt bij voorkeur ervaring maar in ieder geval affiniteit met het specialisme Reumatologie. Je bent een bruggenbouwer, resultaatgericht en vasthoudend in het bereiken van doelen. Je houdt van ontwikkelingen en innovatie. Je werkt graag samen en bent vaardig met ICT. Je vindt het leuk om je bezig te houden met projecten en indien je hier nog niet veel ervaring mee hebt, ben je bereid om dit te leren. Ben je nog in opleiding tot verpleegkundig specialist maar herken je je wel in bovenstaande dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie deze arbeidsovereenkomst na een jaar om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun vaste contract.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 32-36 uur per week.

Salaris: FWG 60

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De polikliniek Reumatologie

De polikliniek Reumatologie is een ambitieuze innovatieve afdeling die de trias patiëntenzorg, wetenschap en opleiden (reumatologen i.o., coassistenten, huisartsen en studenten UT) uitoefent als topklinisch artritis centrum. De polikliniek heeft locaties in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. De reumatologen houden ook spreekuur op andere locaties in Twente en in het ziekenhuis in Hardenberg. Het team bestaat uit reumatologen, arts-assistenten, een reumaverpleegkundige en doktersassistenten. Onderzoek en opleiding zijn speerpunten. De afdeling heeft een wetenschappelijk onderzoeksbureau waarin vele kwalitatief hoog wetenschappelijke onderzoeksprojecten met de Universiteit Twente en andere academische centra worden verricht. De afdeling zet voortdurend in op zorgvernieuwing en innovatie, dit in goede regionale samenwerking, landelijke samenwerking als ook met huisartsen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000