Anios oogheelkunde

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een werknemer voor de functie Anios oogheelkunde. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

De werkzaamheden bestaan uit het geven van intra-oculaire injecties met een VEGF-remmer. Deze ingrepen worden verricht op behandelcentrum Oogheelkunde in Oldenzaal, ondersteund door een team van doktersassistenten van de eigen afdeling.

Bij ons vind je een ideale baan binnen een enthousiast team, waarin initiatieven worden gewaardeerd en kunnen worden ontplooid. Je komt te werken op de locatie Oldenzaal.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De polikliniek Oogheelkunde is een dynamische poli waar enthousiast en patiëntvriendelijk wordt gewerkt door 6 oogartsen, een basisarts, een physican assistant en een verpleegkundig specialist. Tevens werken er optometristen, orthoptisten en technisch oogheelkundig assistenten. Secretariële ondersteuning vindt plaats door een team van medisch secretaresses en doktersassistentes. Binnen de oogheelkunde werken we met verder een eigen OK-team.


Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.700 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000