ANIOS Intensive Care

MST heeft een pool van 7-10 arts-assistenten, deels in opleiding en deels nog niet in opleiding. Ten behoeve van hun pool arts-assistenten zijn zij per januari/februari 2023 op zoek naar een nieuwe collega.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de zorg van IC-patiënten met 24/7 laagdrempelige supervisie;
  • samen met de intensivist heb je een belangrijke rol in het reanimatieteam en bij de opvang van acuut vitaal bedreigde patiënten (SIT-team) op de spoedeisende hulp en elders in het ziekenhuis; 
  • je hebt een interessante, veelzijdige en uitdagende baan in een prettige werksfeer op een dynamische afdeling; 
  • je krijgt uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in diverse specialismen. Deze ervaring blijkt een uitstekende basis voor een succesvolle doorstroming naar een opleidingsplaats voor diverse specialismen; 
  • naast de FCCS-cursus die je gaat volgen, ontvang je van ons theoretisch en praktisch onderwijs; 

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Het Intensive Care Centrum (ICC) van Medisch Spectrum Twente is met 32 bedden één van de grootste perifere IC afdelingen van Nederland. Het centrum bestaat uit 2 algemene units en 1 thoraxchirurgische unit. Het ziekenhuis heeft een belangrijke (boven-)regionale functie voor onder andere vaatchirurgie, HPB chirurgie, neurochirurgie en cardiologie/cardiochirurgie. MST is tevens één van de 11 traumacentra in Nederland. De rol die het ICC hierin heeft is vanzelfsprekend groot.

Kwaliteit, professionaliteit, teamgeest en ontwikkeling staan bij ons centraal

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000