SEH Verpleegkundige

Voor de afdeling SEH van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken als: Gediplomeerd SEH Verpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als SEH-verpleegkundige draag je zorg voor de eerste opvang, observatie en de verpleegkundige behandeling van traumapatiënten en acuut zieke patiënten. Ook zorg je ervoor dat familie en begeleiders van patiënten goed worden opgevangen. Je participeert in verbetertrajecten en levert een actieve bijdrage aan het vakgebied en de ontwikkelingen binnen de afdeling waarbij veel ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als SEH-verpleegkundige werk je binnen de moderne afdeling in de nieuwbouw van MST met de nieuwste technieken en apparatuur.

 

Om je werk als SEH verpleegkundige goed uit te kunnen (blijven) oefenen is het een vereiste dat je bereid bent om periodieke bijscholingen te volgen. Deze bijscholingen worden aangeboden door het leerhuis van MST: Medical School Twente.

Functievereisten

  • Je beschikt over een HBO-V diploma of een diploma A-Verpleegkundige en je hebt de opleiding tot Spoedeisende Hulp verpleegkundige met goed gevolg afgesloten;
  • je bent in het bezit van: TRIAGE, TNCC en ALS (vereiste), ENPC of bereidheid tot het volgen van deze scholing;
  • je bent BIG-geregistreerd;
  • ook ben je bereid om de scholing Modules Kinderzorg te volgen (interne opleiding via Medical School Twente).

 

Naast bovengenoemde functie-eisen ben je flexibel en heb je goede sociale vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als binnen een team goed functioneren en bent kwaliteits- en ontwikkelingsgericht. Daarnaast ben je tactvol en kun je goed prioriteiten stellen.

Een verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

  • Arbeidsovereenkomst: Onbepaalde tijd
  • Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk
  • Arbeidstijd: In overleg
  • Salaris: Salarisschaal FWG 55, maximaal €4.391,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. 
  • CAO: Ziekenhuizen


MST biedt een uitdagende werkomgeving en goede voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, het fietsplan, loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over MST als werkgever op www.werkenbijmst.nl/mst-als-werkgever.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis in het centrum van de stad Enschede. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht. MST is één van de elf traumacentra van Nederland. In 2010 zijn we als eerste Nederlandse ziekenhuis gecertificeerd als Duits traumacentrum en aangesloten bij het Traumanetzwerk NordWest, een samenwerkingsverband van meer dan 45 ziekenhuizen uit Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen.

 

Wij willen het beste verbeterziekenhuis van Nederland zijn. Vanuit de gedachte dat dat wat goed is, altijd nog beter kan, werken wij voortdurend aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze medewerkers zetten zich met passie, aandacht en daadkracht in om de patiënt de best mogelijke zorg te geven.


MST is op zoek naar gediplomeerde SEH verpleegkundigen. Een uitdagende functie in een erkend traumacentrum voor Nederland en Duitsland. Wij zoeken een sociale teamspeler die in complexe situaties het hoofd koel houdt. Iemand die flexibel is en houdt van de dynamische omgeving van een SEH. Heb jij een afgeronde opleiding tot SEH verpleegkundige en wil je graag werken in een nieuw ziekenhuis met alle moderne faciliteiten? Dan zoeken we jou!


De afdeling bestaat uit de aandachtsgebieden Spoedeisende Hulp, SEH secretariaat en de gipskamers. Hier werken ruim 70 collega's vóór en mét patiënten om de best mogelijke zorg te leveren. De afdeling heeft 17 behandelkamers, waaronder 2 traumakamers, waar jaarlijks zo'n 30.000 patiënten worden behandeld.  Op de SEH is samenwerking van groot belang. Gezamenlijk voelen we de verantwoordelijkheid om de afdeling naar een nog hoger plan te tillen en daarbij helpen we elkaar waar nodig en waar mogelijk.


De SEH neemt deel aan diverse projecten in het kader van kwaliteitsverbetering en efficiency. Een voorbeeld hiervan is de Best Practice Unit: een traject waarin verpleegkundigen als BPU begeleider verbeterideeën invoeren in de dagelijkse praktijk. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000