Interventieverpleegkundige

Het Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Interventieverpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als interventieverpleegkundige (in opleiding) assisteer je de cardioloog of de arts-assistent bij CAG’s, PCI’s, pacemaker- en ICD implantaties, waarbij je werkt met geavanceerde apparatuur en daarbij de patiënt begeleid op . Na je opleiding kun je ook gaan werken op de hybride operatiekamer en kun je onderdeel gaan uitmaken van het TAVI/MITRA team. Tijdens de ingreep wordt jou de nodige begeleiding van de patiënt, de bewaking van de hemodynamische en electrocardiografische parameters aangeleerd. Daarnaast leer je verantwoordelijk te zijn voor de administratieve afwikkeling van onderzoeken en werken we mee aan research- en kwaliteitsprojecten.

Functievereisten

 • Hbo hartfunctielaborant uitstroom interventiecardiologie;
 • of verpleegkundige HBO (V), met aanvullend opleiding interventie cardiologie;
 • of BMH, met aanvullend opleiding interventie cardiologie;
 • en/of bereid zijn zo nodig aanvullende opleidingen te volgen;
 • het doen van bereikbare diensten, in een straal van max 30 min reisafstand van het MST woonachtig zijn of bereid zijn om voor de bereikbare diensten binnen 30 min van het MST te verblijven.


Functie-eisen Interventieverpleegkundige i.o.

 • vooropleiding MBO/HBO Verpleegkundige;
 • minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige en cardiologische kennis is een pré;
 • of BMH, met aanvullend opleiding interventie cardiologie;
 • en/of bereid zijn zo nodig aanvullende opleidingen te volgen;
 • bereidheid tot het doen van bereikbare diensten, in een straal van max 30 min reisafstand van het MST woonachtig zijn of bereid zijn om voor de bereikbare diensten binnen 30 min van het MST te verblijven;
 • de opleidingen starten in september 2022 of februari 2023.

Aanbod

Een hecht en sociaal team, wij kunnen altijd op elkaar terugvallen. Een medisch uitdagende werkplek en een vak wat in ontwikkeling is en blijft, een fijne plek om te werken…

Arbeidsovereenkomst: Een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met uitzicht op een vast dienstverband. Medewerkers met een vast contract bij MST, behouden hun vaste dienstverband.


Ingangsdatum: In overleg.

Arbeidstijd: 24-36 uur per week

Salaris: FWG 55 (FWG 50 in opleiding)

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Het Cardiovasculair Interventie Centrum maakt onderdeel uit van het van het Thorax Centrum Twente, binnen het CIC werkt het team interventie verpleegkundige. Het CIC heeft naast de hartkatheterisatiekamers, een holding voor de opvang en nazorg van patiënten. Binnen het CIC zijn ongeveer 60 medewerkers werkzaam, je collega’s op de afdeling zullen onder andere holdingverpleegkundigen, pacemakertechnici en de elektrofysiologie zijn. Gezamenlijk werken wij vanuit de gedachte om verbeteringen en ontwikkelingen blijven door te voeren voor de zorg en patiënt.

De afdeling CIC heeft als doel het diagnosticeren en behandelen van patiënten met hartaandoeningen. De CIC beschikt over 5 behandelkamers waar naast diagnostiek ook alle soorten van invasieve behandelingen plaatsvinden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000