Klinisch Verloskundige

Binnen topklinisch ziekenhuis MST bestaat een vacature voor een PA Klinisch Verloskundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen de Moeder en Kind afdeling begeleid je zwangerschappen, bevallingen en kraambedden met een verhoogd risico. Je houdt zelfstandig spreekuur op de polikliniek. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van patiënten, voor hun behandelplannen en voor de (zelfstandige) begeleiding van zwangere vrouwen en bevallingen. Deze werkzaamheden worden met veel passie voor de zorg en aandacht voor het begeleiden van zwangerschap en bevalling uitgevoerd. Hierbij zijn kwaliteit en veiligheid hele belangrijke aspecten.

 

Je bent een spil in de zorg voor moeder en haar ongeboren kind. Een belangrijk kenmerk van de afdeling Verloskunde & Gynaecologie is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines. Binnen het team is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Wekelijks zijn er meerdere momenten om scholing bij te wonen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om scholing te verzorgen.

 

De taken die tot jouw pakket behoren zijn onder andere:


 • opvangen, onderzoeken, diagnosticeren, bepalen van beleid en inzetten van therapie bij (acute) patiënten met een medische indicatie; 
 • leiden en begeleiden van bevallingen; 
 • prenatale zorg;
 • verlenen van nazorg aan moeder en kind;  
 • afhandelen van de verloskundige administratie; 
 • leveren van een bijdrage aan opleidingsactiviteiten;
 • deelnemen aan diverse overlegvormen.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met klinische ervaring.

Je bent in het bezit van een diploma HBO Verloskunde en bent geregistreerd in het BIG register. 

Een afgeronde opleiding PA-klinische verloskunde of bereid deze te volgen. Je bent flexibel en in een multidisciplinair team kom je goed tot je recht.

Je bent in staat op enthousiaste en creatieve wijze een bijdrage te leveren aan de zorg voor moeder en kind.


 • Je hebt goede mondelinge, schriftelijke en sociale eigenschappen.
 • Je hebt passie voor zorg en laat dit ook zien.
 • Je bent een echte teamplayer, maar daarnaast ben je ook in staat om zelfstandig te werken.
 • Je bent inzetbaar in alle voorkomende diensten.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: bepaalde tijd 1 jaar met daarna mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Kandidaten met een vaste aanstelling binnen MST, behouden deze aanstelling.

Arbeidstijd: 24 uur (tot 36 uur)

Salaris: FWG 60

CAO: ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Het Vrouw Kind Centrum (VKC) binnen MST bestaat sinds 2009. In dit centrum is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. De specialismen gynaecologie en verloskunde vormen bij MST één afdeling. Ons team bestaat uit gynaecologen, klinisch verloskundigen, echoscopisten,

arts assistenten waarvan een aantal in opleiding tot gynaecoloog, onderzoeksverpleegkundigen, oncologie verpleegkundigen, doktersassistentes en medisch secretaresses. We zijn een centrum voor prenatale diagnostiek en we richten ons op hoog complexe maternale zorg. Op de verlosafdeling vinden eveneens poliklinische bevallingen plaats, waardoor de samenwerking met de verloskundigen uit de eerste lijn heel direct en laagdrempelig verloopt. Daarnaast werkt de klinisch verloskundige nauw samen met ketenpartners in de acute verloskundige zorg en in het verloskundig samenwerkingsverband (VSV) Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000