Secretaresse Farma & Farmacotherapie Inkoop en Verkoop

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Secretaresse Farma & Farmacotherapie Inkoop en Verkoop. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
30
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Eén van ambities van Santeon is het betaalbaar en toegankelijk houden van zorg. We bundelen de krachten van zeven ziekenhuizen om goede medicijnen en hulpmiddelen efficiënt in te kopen. Zo besparen we samen kosten. Daarvoor stellen we richtlijnen op voor medicijngebruik. Ook zijn we gezamenlijk in gesprek met zorgverzekeraars over de te leveren en te contracteren zorg. En we gaan na wat de financiële impact is bij veranderingen in de zorg, zoals bij het verder digitaliseren van de zorg waardoor patiënten langer thuis kunnen blijven. Om dit te realiseren komen de programmamanagers en medewerkers, zoals apothekers, medisch specialisten, inkoopmanagers en verkoopmanagers, van de zeven ziekenhuizen samen. In deze functie ondersteun je de programmamanagers en daarnaast ben je onderdeel van het secretariaat. Je hebt je eigen werkzaamheden én werkt ook samen met de vier andere secretaresses.


Wat ga je doen?

 • je zorgt voor een uitstekende secretariële, administratieve en inhoudelijke programmaondersteuning;
 • je werkt samen met de projectleiders van Inkoop, Verkoop en vooral met de projectleider Farmacie en farmacotherapie om jaarlijks tot nieuwe richtlijnen voor medicijnen te komen;
 • je draagt bij aan de verdere professionalisering van de dienstverlening van het Programmabureau;
 • je organiseert bijeenkomsten op (externe) locaties.

Functievereisten

 • je beheerst het vak van secretaresse (HBO-niveau en secretaresseopleiding);
 • je hebt ervaring, staat stevig in je schoenen en neemt initiatief;
 • je maakt makkelijk contact en weet de juiste toon te vinden;
 • je bent positief ingesteld, creatief en ziet mogelijkheden en oplossingen;
 • je bent in staat om snel je weg vinden in een complexe organisatie;
 • je hebt een hands-on mentaliteit.

Aanbod

 • een inhoudelijke, interessante functie waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s;
 • een dynamische en plezierige werkomgeving waarin voor iedereen veel te leren is;
 • een goede balans tussen werken op kantoor en vanuit huis;
 • een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een prima salaris  FWG 50 min. € 2759,- en max. € 3922,- per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk levensfasebudget thuiswerken, een goede pensioenregeling en ook nog een 13e maand (conform de CAO Ziekenhuizen).

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Je gaat werken op het Programmabureau van Santeon, het samenwerkingsverband tussen zeven topklinische ziekenhuizen in Nederland. Een innovatieve, professionele organisatie waar zo’n 50 medewerkers voor het programmabureau werken, op kantoor in Utrecht en ook thuis. Santeon is de ‘versneller van vernieuwing’ waardoor je meewerkt aan nieuwe ontwikkelingen in de zorg. We zorgen voor verbinding tussen de ziekenhuizen en verbeteren door projecten en programma’s de zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000