Kinderarts

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Kinderarts. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
14-8-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij zoeken een initiatiefrijke kinderarts die mede sturing kan geven aan onze innovatieve ambities. Binnen de vakgroep wordt ruimte gegeven aan ontwikkeling van een eigen profiel. Aantoonbare wetenschappelijke interesse zoals een promotie dan wel promotietraject strekt tot aanbeveling. Ook jonge kinderartsen die hun opleiding net of bijna hebben afgerond worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.


Honorering volgens de AMS-regeling met een AMS-plus component. Een assessment kan deel uitmaken van de aanstellingsprocedure.

Functievereisten

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De vakgroep bestaat uit een ambitieus team van 11 kinderartsen die allemaal de kindergeneeskunde in de volle breedte uitoefenen. Speerpunten zijn de acute zorg (Traumacentrum), neonatologie (post IC-HC unit), kinder-MDL, -cardiologie, -pulmonologie en oncologie (shared care functie Prinses Maxima kinderoncologisch centrum). De kindergeneeskunde sluit hiermee aan bij het topklinische zorgprofiel van ons ziekenhuis.

Alle kinderartsen hebben of een subspecialisatie (2 neonatologen, 2 kinderlongartsen en een kinderarts maag-darm-leverziekten) of een aandachtsgebied. Wij werken intensief samen met de neurologie en cardiologie binnen ons ziekenhuis en hebben samenwerkingsverbanden met vrijwel alle academische centra.


De afdeling kindergeneeskunde is met verschillende onderzoekslijnen wetenschappelijk actief en werkt zeer nauw samen met de Universiteit Twente op het gebied van innovatie van zorg. De niet-academische stage van de opleiding kindergeneeskunde van de Beatrix Kinderkliniek UMCG wordt door ons verzorgd evenals senior stages. Medisch Spectrum Twente heeft voor coassistenten een affiliatie met UMCG.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000