Verpleegkundige MDL Kliniek

Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor enkele verpleegkundigen op de verpleegafdeling maag-, darm-, leverziekten en longgeneeskunde.


Ligt jouw hart bij een dynamische baan in een leuk team? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
35
Vervaldatum
27-2-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundige coördineer en realiseer je zelfstandig patiëntgerichte zorg, in samenwerking met collega’s, artsen en andere disciplines. Je hebt een consultatieve en voorlichtende rol ten behoeve van patiënten en andere professionals. Bovendien lever je een bijdrage aan kwaliteitsbewaking, deskundigheidsbevordering en de professionalisering van het verpleegkundig beroep.

Functievereisten

  • Je bent een enthousiaste collega en beschikt over een geldige BIG-registratie als verpleegkundige. Daarnaast beschik je bij voorkeur over enige werkervaring;
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren;
  • je draagt bij aan de healing environment en het hospitality-concept van het MST;
  • je participeert actief in diverse werkgroepen en aandachtsgebieden met als doel het continu verbeteren van de zorg.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: In eerste instantie voor de duur van een jaar. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST, behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: tussen de 34 en 36 uur

Salaris: Salarisschaal FWG 45

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Je komt te werken op de 6e vloer van ons prachtige ziekenhuis. Op deze vloer bevinden zich 3 afdelingen: • de klinische afdeling maag/darm/leverziekten;

  • de klinische afdeling longgeneeskunde;
  • de klinische interne afdeling met de aandachtsgebieden nefrologie, endocrinologie, infectieziekten, ouderen, oncologie en hematologie;
  • je komt te werken op de afdelingen MDL en longgeneeskunde met in eerste instantie een van beide afdelingen als startpunt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000