Klinische neuropsycholoog

In verband met het vertrek van een collega is het MST op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega met kennis van zaken en affiniteit met medische psychologie. Zij hebben een vacature voor 

Klinisch (neuro)psycholoog 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-12-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je bent betrokken bij zeer uiteenlopende, en meestal complexe problematiek van patiënten met veelal ernstige medische klachten en psychische/psychiatrische problematiek. Je verricht intakes, consultaties, stelt indicaties en je voert zowel klinisch als poliklinisch diagnostiek en/of behandeling uit. Je neemt deel aan MDO’s en bent betrokken bij afdelingsbeleid, innovatie,  en/of wetenschappelijk onderzoek. Afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring vervul je een rol in de opleiding en  in intervisie en coaching van arts-assistenten.


Waarom werken psychologen graag bij deze vakgroep?

“Ik geniet van de vrijheid: niet gebonden aan DSM-classificaties en bijbehorende behandelprotocollen.

Het draait om de patiënt als persoon, met een eigen verhaal. Er is ruimte voor uitvoerig psychodiagnostisch onderzoek en we kiezen samen een behandeltraject: kort waar het kan, lang waar het moet”.

“Het is afwisselend en dynamisch werk, zowel wat betreft problematiek als activiteiten. Je kan zoveel ontwikkelen hier, met veel verschillende disciplines. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid. Dit kan ook wel lastig zijn, maar het is ook prettig en uitdagend”.

“Je werkt in een team. En daarbinnen heb je eigen zelfstandigheid en je eigen toko. Dat vind ik heerlijk”.

“Je komt soms terecht in schrijnende, rauwe situaties. En dan staat de deur van een collega open om even te sparren. Dat helpt”.

Functievereisten

 • Een enthousiaste collega klinisch (neuro)psycholoog met affiniteit op het gebied van Medische psychologie/ somatische gezondheidszorg
 • Brede inzetbaarheid, zowel consultatief als behandelend
 • Iemand die vorm geeft aan beleid en actief participeert binnen de opleiding aan psychologen en arts-assistenten en interesse heeft in wetenschappelijk onderzoek
 • Een flexibele, enthousiaste teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een zelfstandig werkende psycholoog die goed kan samenwerken in een (multidisciplinair) team
 • Iemand met een ontwikkelingsgerichte werkhouding

Aanbod

 • Een prettige werkplek binnen een ambitieus ziekenhuis in een hecht team
 • Ruim voldoende mogelijkheden voor bij- en nascholingen


Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 0,89 fte / 32-uur (een aanstelling voor meer/minder uren is bespreekbaar)

Salaris: FWG 75, conform CAO Ziekenhuizen, minimaal €5.347,- maximaal €8.128,-

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De vakgroep Medische Psychologie is een breed onderlegd team met zorg voor elkaar en oog voor ieders kwaliteiten. Het is een zelfstandig onderdeel van het recent gevormde Psychomedisch Centrum. Samen met de vakgroepen Psychiatrie, Medisch Maatschappelijk Werk en Geestelijke zorg werken we aan een goede gezondheidszorg en kwaliteit van leven voor onze patiënten. Vanuit verschillende achtergronden (het cognitieve gedragstherapeutische, persoonsgerichte en psychodynamisch kader) wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan diagnostiek en behandeling. Er is wekelijks intervisie. De vakgroep is betrokken bij diverse multidisciplinaire behandel- en onderzoeksteams zoals de geheugenpoli, bewegingsstoornissen, pijnpoli, oncologie, cardiologie, POP-poli,  de MPU, psychiatrische deeltijdbehandeling en poli psychiatrie. Er is opleidingserkenning voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog – zowel differentiatie volwassenen als kinderen, en de opleiding tot klinisch (neuro-)psycholoog.


De vakgroep bestaat uit:


 • 3 Klinisch (neuro)psychologen
 • 3 GZ-psychologen / cognitief gedragstherapeuten
 • 3 Psychodiagnostisch werkende / cognitief gedragstherapeutisch medewerker
 • 2 secretaresses
 • 4 psychologen in opleiding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000