Medewerker steriele medische hulpmiddelen

Voor de afdeling CSA van Medisch Spectrum Twente zijn ze op zoek naar een

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-11-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren, controleren en steriliseren van instrumenten die gebruikt zijn bij een ingreep. Een goed functionerende CSA is dan ook van essentieel belang voor de continuïteit van de patiëntenzorg. Verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid staan bij ons op de afdeling dan ook hoog in het vaandel. Alle handelingen moeten volgens strenge regels verlopen. De juiste kennis en vaardigheden zijn een must.

Functievereisten

Je bent een gediplomeerd en opgeleid MSMH medewerker die in staat is adequaat in te spelen op veranderende omstandigheden. Je bent proactief, integer, leergierig en je kunt daadkrachtig optreden. Daarnaast ben je een teamspeler, die van nature de samenwerking opzoekt, kennis deelt en open staat voor feedback. Je houdt jezelf staande in een technische en complexe omgeving en bent uitstekend bestand tegen stressvolle situaties.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ingangsdatum: z.s.m.

Arbeidstijd: 36 uur per week

Salaris: FWG 35

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De CSA draagt zorg voor het reinigen, desinfecteren, controleren, samenstellen en steriliseren van alle reusable medische hulpmiddelen die gebruikt zijn en worden bij een ingreep ten behoeve van de operatieafdeling, poliklinieken en andere gebruikers van steriele medische hulpmiddelen. Tevens verwerkt MST binnen de centrale scopen desinfectie afdeling, de CSD, alle flexibele scopen van onze klanten. Dit alles gebeurt volgens Nederlandse wetgeving en richtlijnen en Europese normen met betrekking tot steriliseren en steriliteit, ten einde om met een hoogwaardig kwalitatief product de patiëntenzorg te kunnen ondersteunen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000