Dermatoloog – Waarneming

De vakgroep Dermatologie van MST zoekt wegens zwangerschapsverlof, een Waarnemend Dermatoloog , voor de periode vanaf februari 2022 voor minimaal 6 maanden. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
1-2-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je verricht algemene poliklinische en chirurgische werkzaamheden, doet klinische consulten. Ook begeleid je coassistenten. Je zal spreekuur doen in Enschede en op de buitenpoli in het ziekenhuis in Oldenzaal.

Aanbod

Het aantal uur, werkdagen, dagtarief en het meedraaien met diensten gaan allen in overleg.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De huidige vakgroep bestaat uit 4 dermatologen. Het Topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente is voor dermatologen een veelzijdige, uitdagende en prettige werkplek. MST ligt geografisch ver van academische centra, waardoor er naast gangbare perifere dermatologische problematiek ook complexere problematiek op de polikliniek wordt gezien. Op 3 locaties met een groot adherentiegebied doen zij spreekuur. Hierbij worden zij ondersteund door een enthousiast team van kundige doktersassistentes en een verpleegkundige.

De oncologie is een speerpunt van zowel de afdeling als het ziekenhuis; het MST is één van de melanoomcentra en heeft een eigen (Twentse) Werkgroep Hoofd Hals Tumoren. Binnen de multidisciplinaire setting wordt intensief samengewerkt. Met betrekking tot de Mohs chirurgie is er regionale samenwerking met de Ziekenhuis Groep Twente.

Binnen het Wond Expertise Centrum werken ze samen met vaatchirurgen, plastisch chirurgen en revalidatieartsen, en ook met de eerste lijn, in het optimaliseren van de wond- en vaatzorg bij complexe ulcera. Sinds 2017 is het multidisciplinaire neurofibromatose spreekuur opgezet en in 2018 zijn we gestart met projecten binnen het kader van de anderhalvelijnszorg. Zij verzorgen behandeling voor patiënten met hidradenitis suppurativa en auto-immuun dermatosen in brede zin.

Verder zijn ze actief betrokken bij het opleiden van coassistenten en voor de nabije toekomst zijn ze van plan dermatologisch opleidingscentrum te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000