ANIOS Interne Geneeskunde

Wil jij als ANIOS ervaring opdoen binnen het specialisme interne geneeskunde?

Zij zoeken een enthousiaste collega ANIOS die het team wil komen versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-2-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als ANIOS Interne Geneeskunde word je, na een inwerkperiode, ingezet bij de zorg voor patiënten in de volle breedte van het vak. Dit betekent dat je als ANIOS zorg draagt voor patiënten op verschillende afdelingen binnen het specialisme interne geneeskunde, acute opname afdeling en op de spoedeisende hulp. Dus ben jij (bijna) klaar met de opleiding tot basisarts en wil jij kennismaken met de interne geneeskunde? Dan nodigen zij je uit om te solliciteren!

Functievereisten

Een enthousiaste ANIOS met affiniteit voor de interne geneeskunde. Ook ANIOS met een voorliefde voor een ander kennisgebied die wil kennismaken met de interne geneeskunde nodigen zij uit om te solliciteren. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, en hebt een flexibele houding binnen een team.

Aanbod

  • Een uitdagende baan!
  • Een goed opleidingsklimaat.
  • Korte lijnen en een informele cultuur op de werkplek.
  • Een fulltime minimaal 6 maanden contract.
  • Op de arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. 
  • Salariëring is mede afhankelijk van werkervaring.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden zij het nieuwe ziekenhuis, één van de jongste en meest moderne ziekenhuizen van Nederland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000