Stage | Marketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een creatieve en inspirerende omgeving waarbij je in alle vrijheid ervaring op kunt doen? En heb jij affiniteit met marketing, communicatie, social media en het maken van content? Dan is deze vacature voor jou perfect en is ROC misschien wel op zoek naar jou! Voor hun vestiging in Enschede zijn zij op zoek naar een stagiair of afstudeerder die hun op het gebied van Marketing & Communicatie komt helpen. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan snel je CV op!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-1-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet, altijd een creatief idee als vanzelf krijgt en dit mooi kan vertalen naar tekst. Je bent hierin super flexibel: het ene moment schrijf je informele teksten het andere moment een formele tekst. Daarnaast hebben we van een aantal klanten de social media in beheer. Hier ondersteun je door onder andere blogs, vlogs, nieuwsberichten en andere posts te ontwikkelen. Dus ben jij goed in tekst en beeld? Praat jij h#shtaqs, denk jij in social posts, durf jij "out of the box" te denken en weet je wat de laatste social media trends zijn? Solliciteer dan direct op deze stageplek!

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar iemand die in het volgende profiel past:

  • Flexibel;
  • Gemotiveerd;
  • Creatief;
  • Leergierig;
  • Pro-actief;
  • Hbo denk- en werkniveau.

Aanbod

Bij Mediavisie werk je in een informeel team dat niet alleen samenwerkt maar ook gezellige dingen doet. Samen zorgen we ervoor dat je stage zo leerzaam mogelijk wordt. En wie weet, vinden we elkaar allemaal zo leuk dat we je graag blijven zien. We hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zijn erop uit jouw stage zo leerzaam en leuk mogelijk te maken.

  • Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving;
  • Een stagevergoeding;
  • Veel zelfstandigheid tijdens je stage;
  • Een prettige werkomgeving en leuke collega’s.

Bedrijfsprofiel Mediavisie

Mediavisie is meer dan een digitaal Media-, ICT- en communicatieadviesbureau. Met meer dan 25 jaar ervaring is Mediavisie dé expert in onderwijs en arbeidsmarkt en ontwikkelen tools gericht op student journeys en HRM oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 39
7521PH ENSCHEDE
053 - 461 13 41