Sales topper

Mediavisie is op zoek naar een Sales topper

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-10-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen de vestigingen Deventer en Enschede richten wij ons op verschillende zaken. Het loopbaanportal ROC.nl is vooropstaand project waar wij ons op richten op de vestiging in Enschede. In Deventer is een diverse groep projecten te vinden waarbij een sales topper van belang is. Wij zoeken een gemotiveerde topper die klaar is om actie te ondernemen en resultaten te behalen.


Binnen deze commerciële, resultaatgerichte functie ben jij verantwoordelijk voor je eigen relatiebeheer.

  • Zorgdragen voor een actief klanten- en prospectbeheer
  • Projectmanagement
  • Het voeren van koude acquisitie
  • Cross selling, opstellen van offertes en administratieve verwerking hiervan op een correcte en efficiënte wijze
  • Affiniteit met werving en selectie/onderwijs– en arbeidsmarktcommunicatie

Aanbod

Wij bieden een fulltime functie met een mooi en compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is een goed bonussysteem aan de orde en bieden wij een prettige werkomgeving met leuke collega’s. Het gaat om een continu ontwikkelingstraject, waarin we graag volop doorgroeimogelijkheden willen bieden. Tot slot bieden wij ook leuke extra’s, cursussen, borrels en korting op bijvoorbeeld sportschool abonnementen.

Bedrijfsprofiel Mediavisie

Mediavisie is niet alleen een digitaal Media, ICT en ommunicatie- adviesbureau, maar doordat zij al meer dan 25 jaar een eigen loopbaanportal met miljoenenbezoekers beheren en bedienen weten zij als geen ander wat de behoefte is bij de doelgroep en wat er speelt in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mediavisie. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 39
7521PH ENSCHEDE
053 - 461 13 41