Verpleegkundige (basiszorg)/ agogisch hulpverlener (basiszorg)

Mediant is op zoek naar een Verpleegkundige (basiszorg)/ agogisch hulpverlener (basiszorg)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De programma’s en activiteiten op het gebied van herstel zijn in het circuit PaZZage gebundeld. Cliënten kunnen werken aan hun sociale en persoonlijke herstel, zodat zij de regie over hun eigen leven weer in handen kunnen nemen.Als verpleegkundige of agogisch hulpverlener (basiszorg) werk je volop samen met de cliënt aan haar doelen. Je kijkt altijd naar de mogelijkheden van de cliënt en/of gaat hier samen naar op zoek. Je werkt vanuit écht contact, bent respectvol en zet mensen in hun kracht. Je kent je eigen grenzen, durft deze te benoemen en bewaken. Mensen voelen zich op hun gemak met jou als gesprekspartner en je bent in staat om met de nodige humor mensen in beweging te krijgen, altijd vanuit een positieve invalshoek en met als doel cliënten en collega’s te laten groeien.


Je hebt een kritische visie op zorg en zorg verlenen en draagt bij aan de ontwikkeling hiervan binnen het team. Daarnaast kan van je een actieve rol gevraagd worden in werkgroepen.

Het geven, maar ook ontvangen, van feedback is een tweede natuur voor je en je kunt genieten van successen, hoe klein ook.

Je komt te werken bij onze afdeling Pazzage Studio’s, trainingshuizen en Scherpenzeelhoek.

Je hoofdplek wordt Pazzage Studio’s.

Op deze afdeling(en) kunnen cliënten worden opgenomen die kort of langer in zorg zijn. De cliënten kunnen functioneren in een zelfstandige unit met ondersteuning van de verpleegkundigen en agogen. Dit gebeurt wel op enige afstand, maar er is wel altijd 24-uurs zorg aanwezig.


Je draagt verantwoordelijkheid voor de zorg en observeert mentaal en lichamelijke functioneren van cliënten en begeleidt hen hierin. Als pb-er ben je een vast aanspreek persoon voor de familie, de cliënt en diens naasten. Samen met hen stel je o.a. signaleringenplannen /het krachtenprofiel, voorbereiding behandelplan op. Als verpleegkundige verricht je verpleegtechnische en voorbehouden handelingen zoals depotmedicatie.


Tijdens de klinische opname leveren we maatwerk en is het programma gericht op herstel en het oppakken van het dagelijks leven, dit doen we doormiddel van herstelondersteunende zorg, middels de SRH methodiek (Steunend Relationeel Handelen).

Functievereisten

Jij hebt


 • een MBO-V/HBO-V diploma en een geldige BIG registratie of
 • een diploma MW/specifieke doelgroepen, SPH/MWD/Social Work
 • bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de GGZ
 • bij voorkeur kennis van de SRH methodiek en/of herstelondersteunend werken
 • je eigen talenten die je meebrengt en waar we nieuwsgierig naar zijn
 • affiniteit met de doelgroep.


Jij bent


 • een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken
 • iemand die creatief kan denken
 • flexibel waar nodig, gestructureerd waar het moet
 • open en toegankelijk, met oog voor een professionele afstand/nabijheid
 • doortastend, actief, met doorzettingsvermogen.

Aanbod

 • Een enthousiast team in een prettige, open werksfeer.
 • Ruimte voor groei en zelfontwikkeling.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.177 en € 3.306 bij een fulltime dienstverband (FWG 40-cao GGZ) voor de functie van verpleegkundige basiszorg /agogisch hulpverlener basiszorg.
 • Salaris tussen € 2.241 en € 3.606 bij een fulltime dienstverband (FWG 45-cao GGZ) voor de functie van verpleegkundige/agogisch hulpverlener.

Bedrijfsprofiel Mediant

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mediant. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Broekheurne-ring 1050
7546 TA ENSCHEDE
053 - 475 57 55