Senior Assistant Audit & Assurance

Haal jij, net als Mazars in Twente, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer? Ga dan aan de slag bij Mazars Enschede als Senior Assistent Audit & Assurance.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.


Binnen jouw functie als Senior Assistant Audit & Assurance houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht. Verder zal begeleiding en coaching van (junior) assistenten in toenemende mate van je verwacht worden. Uiteindelijk bied je hen persoonlijke begeleiding en coach je ze in hun ontwikkeltraject. Ook onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen onze organisatie en het internationale netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben je je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Functievereisten

 • Bezig of in de eindfase van de opleiding tot Register Accountant
 • Ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring in de controlepraktijk
 • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer 
 • Analytisch en zorgvuldig
 • Je haalt energie uit de afwisseling in je werk, waarbij je te maken hebt met een grote diversiteit aan klanten

Aanbod

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken wordt je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en voorkeuren. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.


Verder bieden wij: 

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mazars in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 60
7543 EZ ENSCHEDE
053-852 22 22