Inhouse Finance Consultant

Wil jij je boekhoud kennis niet alleen in theorie maar juist in de praktijk toepassen? Word jij blij van (complexe) finance vraagstukken in een ERP softwarepakket? Heb je zin om ruim 200 bedrijven te helpen met hun boekhoud uitdagingen? Ben je geïnteresseerd in de bredere bedrijfsprocessen & software? Dan is Logic4 de plek voor jou! Zij zijn op zoek naar een Inhouse Finance Consultant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Haal jij energie uit klanten blij maken én houden? Houd jij ervan samen met de klant en je team de oplossing voor een financieel vraagstuk uit te zoeken? Kun jij denken in journaalposten? Vind je het leuk om een integraal onderdeel uit te maken van het succes van ruim 200 bedrijven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Jij bent de enthousiaste financiële expert in de rol van Customer Solutions Agent. In die functie ga je onze ruim 200 klanten helpen en adviseren om hun boekhouding & operationele processen zo goed mogelijk te laten verlopen in onze software. Je vindt het leuk om actief met onze klant te sparren en daarbij de klantverwachting te overtreffen

Voor onze klanten is Logic4 het kloppende hart in hun operatie en commercie, elke actie die zij uitvoeren is in of komt in aanraking met Logic4. De administratieve processen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Dat maakt de cases bij onze klanten complex en uitdagend. Vaak zit de oplossing in een stuk inrichting en training. Maar omdat jij de financiële expert bent kun jij onze klanten óók van een goed advies voorzien.

Naast je expertise in boekhouding word je ook opgeleid in de andere modules van onze software. Met die bredere kennis van het softwarepakket én je financiële achtergrond kun je onze klanten nog beter voorzien van advies en oplossingen. Dat maakt je ook breder inzetbaar, bijvoorbeeld voor consultancy vraagstukken.

Ervaring leert dat je 90% van de vragen zelf kunt beantwoorden, de rest pak je samen met een ervaren collega op of met een developer als het om technische vraagstukken gaat. Je staat er nooit alleen voor met je team!

Gedurende een interne training van ongeveer een half jaar doe je alle benodigde basiskennis en ervaring op rondom onze software, klanten, processen en dienstverlening.

We verwachten een actieve rol in de ontwikkeling van je afdeling. Samen maken we de afdeling iedere dag een stukje beter. In je ontwikkeling binnen deze rol zien we graag dat je verder groeit en verdere specialisme ontwikkelt om zodoende je eigen functie-invulling verder te ontwikkelen. 

Bedrijfsprofiel Logic4

Wij maken software voor complexe handelsbedrijven. Dat doen wij door middel van een zelf ontwikkeld webshop platform en bedrijfssoftware (ERP) in één.

Bij Logic4 doen wij er iedere dag alles aan om onze ruim 200 klanten succesvol te maken door hun operationele en commerciële processen te automatiseren. Naast automatiseren speelt ook optimaliseren een belangrijke rol in het succes van onze klanten.

Logic4 bevindt zich in het hart van Enschede. Hier werken we dagelijks met +/- 30 mannen en vrouwen, om het product Logic4 nog beter te maken voor onze klanten. Hiervoor dagen wij ons dagelijks uit en werken over de teams heen met elkaar samen – alles voor het succes van onze klant! We hopen ook jou hier binnenkort te mogen verwelkomen!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Logic4. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 3
7511 JM Enschede
053 - 4361 408