Customer Solutions Agent / Inhouse Business Consultant

Haal jij energie uit klanten blij maken? Houd jij ervan samen met de klant en je team de oplossing voor een vraagstuk uit te zoeken? Weet jij hoe je de vraag achter de vraag achterhaalt? Kom dan het Customer Solutions team van Logic4 versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Haal jij energie uit klanten blij maken én houden? Houd jij ervan samen met de klant en je team de oplossing voor een vraagstuk uit te zoeken? Vind je het leuk om integraal deel uit te maken van het succes van ruim 200 bedrijven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Ons Customer Solutions team is op zoek naar iemand die onze klanten wil helpen met hun volgende stap. Met je kennis en ervaring maak jij iedere dag het verschil bij onze klanten. Je draagt écht iets bij aan hun succes en groei.

Voor onze klanten is Logic4 namelijk het kloppende hart in hun operatie en commercie. Elke actie die zij uitvoeren is in of komt in aanraking met Logic4. Daarom is jouw rol niet alleen cruciaal voor Logic4, maar ook voor het succes van onze klanten!

Als Customer Solutions Agent / Inhouse Business Consultant sta je onze klanten telefonisch en per e-mail te woord en help je ze om hun uitdagingen op te lossen. Wij streven naar veel telefonisch contact omdat je daarmee de vraag beter kan beantwoorden én de klant goed leert kennen. Een goede relatie met de klant is cruciaal voor onze service. Ervaring leert dat je 90% van de vragen zelf kunt beantwoorden, de rest pak je samen met een ervaren collega op of met een developer als het om technische vraagstukken gaat. Je staat er nooit alleen voor!

Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je bent in staat om de vraag achter de vraag scherp te krijgen. Met als ultiem doel de klant een oplossing of advies te geven die zelfs verder gaat dan de verwachting.

Tijdens de interne training van ongeveer een half jaar doe je alle benodigde basiskennis en ervaring op rondom onze software, klanten, processen en dienstverlening. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor supportvragen van collega's, schrijf je mee aan kennisitems en handleidingen en signaleer je verkoopkansen. Daarnaast verwachten we een actieve rol in de ontwikkeling van je afdeling. Samen maken we de afdeling iedere dag een stukje beter. In je ontwikkeling binnen deze rol zien we graag dat je verder groeit en een specialisme ontwikkelt om zodoende je eigen functie-invulling verder te ontwikkelen.


Functievereisten

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Ongeveer 3 jaar ervaring in klantenservice of ICT
 • Ervaring met e-commerce/ERP/CRM software is een pré
 • Je kunt goed zelfstandig werken, prioriteiten stellen en meedenken met de klant
 • Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig en accuraat
 • Last but not least; je bent een leuke en enthousiaste collega

Aanbod

 • Een vaste baan voor 40 uur
 • Aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie
 • Ideale werkplek in hartje Enschede met eigen lounge
 • Gezellige collega’s met veel kennis van hun vakgebied
 • Personeelsvereniging die regelmatig leuke borrels en activiteiten organiseert
 • 50/50 kantoor & thuis werken
 • Lunch, snacks, fruit, nootjes, Nespresso
 • Een bar/lounge om gezellig een borrel met elkaar te doen

Bedrijfsprofiel Logic4

Wij maken software voor complexe handelsbedrijven. Dat doen wij door middel van een zelf ontwikkeld webshop platform en bedrijfssoftware (ERP) in één.

Bij Logic4 doen wij er iedere dag alles aan om onze ruim 200 klanten succesvol te maken door hun operationele en commerciële processen te automatiseren. Naast automatiseren speelt ook optimaliseren een belangrijke rol in het succes van onze klanten.

Logic4 bevindt zich in het hart van Enschede. Hier werken we dagelijks met +/- 30 mannen en vrouwen, om het product Logic4 nog beter te maken voor onze klanten. Hiervoor dagen wij ons dagelijks uit en werken over de teams heen met elkaar samen – alles voor het succes van onze klant! We hopen ook jou hier binnenkort te mogen verwelkomen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Logic4. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 3
7511 JM Enschede
053 - 4361 408