Service Desk Agent

Haal jij energie uit klanten blij maken? Hou jij ervan samen met de klant en je team de oplossing voor een vraagstuk uit te zoeken? Weet jij hoe je de vraag achter de vraag achterhaalt? Kom dan het Service Desk team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team Servicedesk zijn wij op zoek naar een binnendienst Service Desk medewerker (m/v) die de vraagstukken van onze klanten aanpakt. Klanttevredenheid structureel verhogen is ons streven en jij vindt het leuk om dit samen met het team te realiseren.


Als Service Desk Agent sta je onze klanten telefonisch en per mail te woord en help je ze om hun uitdagingen op te lossen. Onze klanten hebben veel complexe vragen die zo snel mogelijk beantwoord moeten worden, omdat de software het hart van hun dagelijkse werkzaamheden vormt. 80% van de vragen beantwoord je zelf, de rest pak je samen met een technisch specialist op.


Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Gedurende een interne training van ongeveer een half jaar doe je alle benodigde basiskennis en ervaring op rondom onze software, klanten, processen en dienstverlening. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor supportvragen van collega's, schrijf je mee aan help-artikelen en handleidingen en signaleer je verkoopkansen. In je ontwikkeling binnen deze rol zien we graag dat je verder groeit en een specialisme ontwikkelt om zodoende je eigen functie-invulling verder te ontwikkelen.


Wie worden je collega’s?

Bij Logic4 werken ruim 30 mensen, verdeeld over de afdelingen Marketing & Sales, Consultancy & Servicedesk en Development. Jouw team bestaat uit 3 mede-agents op de Servicedesk. Bij ons vind je geen overbodige managementlagen en bureaucratie. Je kunt bij iedereen aankloppen als je vragen hebt en ideeën ter verbetering van werkwijzen zijn altijd welkom. Als je tussen het werken door even wilt ontspannen, dan kun je een rondje door de stad lopen, naar het aquarium kijken of de snoeppot leeggraaien.

Functievereisten

Herken jij jezelf hierin?

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Ongeveer 3 jaar ervaring in klantenservice of ICT
 • Ervaring met e-commerce/ERP/CRM software is een pre
 • Je kunt goed zelfstandig werken, prioriteiten stellen en meedenken met de klant
 • Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig en accuraat
 • Last but not least; je bent een leuke en enthousiaste collega


Aanbod

 • Een vaste baan voor 32-40 uur
 • Aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie
 • Een groeiende organisatie met uitdagende klanten en projecten
 • Ideale werkplek in hartje Enschede met eigen lounge
 • Gezellige collega’s met veel kennis van hun vakgebied
 • Personeelsvereniging die regelmatig leuke (online) borrels en activiteiten organiseert

Bedrijfsprofiel Logic4

Wij maken software voor webshops, groothandels en retailers. Een zelf ontwikkeld webshop platform en bedrijfssoftware (ERP) in één. Deze software wordt dagelijks door ruim 170 bedrijven gebruikt. De meeste van onze klanten hebben 2 tot 50 medewerkers en stappen over van meerdere (verouderde) softwarepakketten naar ons alles-in-één systeem.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Logic4. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 3
7511 JM Enschede
053 - 4361 408