Commerciële expediteur

Ervaring in de logistieke sector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan eens praten bij LoadXL in Oldenzaal. Zij zoeken per direct een Commerciële expediteur (nadruk op Accountmanagement)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als commerciële expediteur vervul jij de spil- en schakelfunctie tussen expediteurs en vervoerders. Jij ontzorgt onze klanten volledig en regelt allerhande zaken op een dusdanige wijze dat de lading tijdig en op het juiste adres geleverd wordt. Om dit geheel in goede banen te leiden onderhoud je dagelijks contacten met (internationale) opdrachtgevers en partners in vervoer. Naast het onderhouden van contacten vind je het ook geweldig om nieuwe contacten te leggen en aan te boren. In deze functie werk je zelfstandig maar zijn er uiteraard ook collega’s om mee te sparren.


Functievereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commercieel gedreven collega met kennis van het expeditie-wezen en zo mogelijk in bezit van een eigen netwerk. Enige jaren relevante werkervaring als expediteur of affiniteit met de transportsector is een absolute pre. Verder dien je te beschikken over persoonseigenschappen als accuratesse, goed cijfermatig inzicht, creativiteit, commerciële slagvaardigheid en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt uitstekend plannen, weet mensen te motiveren en overtuigen en hebt daarnaast affiniteit met automatisering. Gezien de aard van de functie vragen wij een flexibele instelling waarin een 8 tot 5 mentaliteit niet past. Vanwege het internationale karakter van Load XL is een goede beheersing van het Engels en Duits in woord en geschrift een absolute vereiste. 

Aanbod

  • Een afwisselende en uitdagende baan temidden van een jong en dynamisch team.
  •  Een baan binnen een gezonde en groeiende organisatie waarin (internationale) doorgroeimogelijkheden geboden worden.
  •  Een baan met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Een salaris conform uw kennis- en ervaringsniveau en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een werkplek met een persoonlijke werksfeer waarin humor, collegialiteit en een optimale inzet een belangrijke rol spelen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LoadXL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hanzepoort 7
7575 DB Oldenzaal
0541 589057