HBO verpleegkundige en Verzorgende 3IG, GRZ afdeling

Wil jij Livio ondersteunen op hun GRZ afdeling en samen met hen er voor zorgen dat hun cliënten zo snel mogelijk terug kunnen naar hun eigen zelfstandigheid. Het streven bij Livio is om de cliënt zo snel als mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren en terug te laten keren naar zijn/haar eigen woonomgeving.


Spreekt bovenstaande jou aan? Dan hebben we nu dé baan voor jou: Verzorgende IG HBO verpleegkundige GRZ-afdeling (Enschede en Haaksbergen)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Rutbekerveld en de Pendel zijn revalidatie afdelingen van Livio waar revalidanten worden opgenomen na een ziekenhuisopname om na een intensief traject weer naar huis te kunnen. Zo ben je bezig met een nieuwe opname en zwaai je net daarvoor een andere revalidant uit die weer naar huis gaat.

Tijdens je werk ben je medeverantwoordelijk voor het revalidatieproces van de cliënt. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de (multidisciplinaire) zorg rondom de cliënt.  Gezien de snelle wisseling van verschillende cliënten verwachten wij dat jij als verzorgende in staat bent om snel te kunnen schakelen en je de zorgvraag kan aanpassen aan de behoefte van de cliënt. Daarbij weet je op een professionele manier om te gaan met weerstand van de cliënt. Je werkt volgens het motto: “Alles is revalidatie” en draagt dit positief over aan cliënten en familie.


Je belangrijkste taken zijn:


 • Je ondersteunt, begeleidt en verzorgt de klant volgens het opgestelde zorgplan;
 • Je verricht verzorgende werkzaamheden en verpleegtechnische handelingen en je verstrekt medicatie;
 • Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg en de daaruit voortvloeiende administratieve taken;
 • Je observeert en controleert de lichamelijke conditie van de klanten, houdt het klantendossier bij door middel van rapportage van de bevindingen en meldt bijzonderheden in het klantdossier;
 • Je begeleidt, stimuleert en activeert klanten bij de dagelijkse werkzaamheden/bezigheden ter bevordering of instandhouding van zelfredzaamheid en helpt hen desgewenst daarbij.

Functievereisten

 • Je helpt en verzorgt graag mensen;
 • Je maakt makkelijk contact en voelt aan wat een cliënt nodig heeft;
 • Je hebt ervaring in het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent flexibel en je houdt ervan om op wisselende tijden te werken.
 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding 
 • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Aanbod

We hebben oog voor jouw individuele eigenschappen en behoeften, zodat jij je met hart en ziel kunt inzetten. Met de Livio Academie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en je deskundigheid actueel te houden. Daarnaast bieden we je:


 • Salaris conform CAO VVT FWG (inschaling op basis van opleiding en werkervaring);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen of een fitnessabonnementen;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200