Medewerker Techniek en Onderhoud

Livio is op zoek naar een Medewerker Techniek en Onderhoud.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

In de functie van medewerker Techniek en Onderhoud, ben je voortdurend bezig met het in een goede staat houden van de locaties van Livio. Je voert werkzaamheden uit aan gebouwen, apartementen, technische installaties en terreinen. Jij zorgt dat alle (bouw)technische zaken op orde zijn. Dit doe je samen met de teamcoördinator en jouw vijf directe collega's. Verder heb je contact met collega’s op de locaties over de planning, uitvoering en voortgang van werkzaamheden. Ook heb je contact met cliënten, leveranciers en aannemers. Werkzaamheden die door onze externe partners worden uitgevoerd worden door jou ingepland, eventueel begeleid en gecontroleerd.


Jij bent een allround vakman. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de technische materialen, gereedschappen, werkruimten en voert bijbehorende werkzaamheden uit. 


Enkele taken van de medewerker Techniek en Onderhoud zijn:


  • Verzamelen van werkopdrachten, vaststellen van de aard en complexiteit van de storing en/of melding;
  • Oplossen van werkopdrachten, geconstateerde gebreken en/of storingen en het uitvoeren van voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, (elektro)technische installaties en apparatuur zoals: kleine aanpassingen aan de elektra/data-voorzieningen, trekken van kabels, aansluiten van stopcontacten, aansluiten van stopcontacten, eenvoudige reparaties aan apparatuur, sanitaire voorzieningen, verlichting, hang- en sluitwerk, zorgalarmering/domotica e.d.;
  • Het verrichten van beperkt mutatieonderhoud en ondersteuning in het bijbehorende proces;
  • Informeren en maken van afspraken met externe dienstverleners over te verrichten werkopdrachten;
  • Signaleren van noodzakelijke onderhoud aan gebouwen en installaties en adviseren van de teamcoördinator;
  • Bijhouden van de urenregistratie en administratie van gebruikte materialen bijhouden;
  • Periodiek opnemen van meterstanden van water-, elektra en gasmeters ten behoeve van een juiste afrekening voor de gebruiker.

Bedrijfsprofiel LIVIO

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200