Stage Development

Bij Little Rocket | Firestarters van data + business hebben zij ruimte voor een Development stagiair

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van ons jonge en innovatieve team bij Little Rocket? Ben je een ambitieuze (HBO/WO) student met een opleiding in IT? Zoek je een stageplek waar je volop kunt leren en je passie voor Development kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!


Bij Little Rocket geloven we sterk in het potentieel van jong talent en zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair met kennis van data science. Als Development stagiair krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten. Je kunt jouw vaardigheden en kennis toepassen en verder ontwikkelen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en begeleiden in jouw professionele groei.

Aanbod

Leerzame ervaring: Je werkt aan afwisselende projecten en draagt bij aan de groei van Little Rocket. Dit is jouw kans om praktijkervaring op te doen en te leren van ervaren professionals.


Ruimte om te groeien: We geloven in jouw potentieel en bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen en te experimenteren met verschillende technologieën.


Inspirerende omgeving: Je maakt deel uit van ons jonge en ambitieuze team dat gepassioneerd is over data en nieuwe technologieën. Samen met je collega's werk je aan uitdagende projecten en kun je kennis en ervaringen uitwisselen.


Begeleiding en ondersteuning: We zorgen voor goede begeleiding tijdens je stageperiode. Je kunt vragen stellen, feedback ontvangen en leren van ervaren professionals die graag hun kennis delen.


Mogelijkheden voor groei: We staan open voor talent en willen investeren in jouw groei. Als je laat zien wat je kunt en waarde toevoegt aan Little Rocket, zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.


Een leuk team om onderdeel van uit te maken en veel van te leren. Leren door te doen, je draait volle bak mee in de projecten. Gaaf toch! Je doet dit hartje centrum, in de stadscampus van Enschede, Connect-U.  Hard werken wordt afgewisseld met de nodige lol. 

Waarschuwing: voorkom dat je gek op een foto staat, waardoor jij het nieuwe favoriete GIFje wordt in de chat ;) 


Klinkt dit als de perfecte stageplek voor jou en versta jij goed Nederlands? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Little Rocket
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959