Data Consultant

Little Rocket is op zoek naar een Data Consultant. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Data Consultant sla jij de brug tussen de klantvraag en data oplossingen. Hiermee zorg jij ervoor dat data inzichten omgezet worden in concrete waarde voor die organisatie en dat er draagvlak is bij de business.


Je weet de juiste vragen te stellen om de behoeftes van organisaties te achterhalen en met jouw expertise vertaal jij deze naar een dataproject. Je pakt de lead in het vormgeven en organiseren van deze projecten in samenwerking met onze betrokkenen data professionals.


Je krijgt te maken met organisaties in allerlei verschillende sectoren. Of dit nu engineering, werving & selectie, gezondheidszorg, facilitaire dienstverlening of de industrie is: jij bent in staat om met onze klant mee te denken en zet jouw expertise in om impact te maken.

Functievereisten

Je bent een ervaren data specialist. Maar in plaats van zelf bezig zijn met het trainen van voorspelmodellen of het aanleggen van data infrastructuur wil jij graag een adviserende en strategische rol vervullen.


Deze rol is perfect voor jou als;

  • Je geniet van de dynamiek in een groeiende organisatie
  • Je altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en deze snel eigen maakt
  • Je van nature nieuwsgierig bent en het leuk vindt om een klantvraag tot op de bodem uit te pluizen.
  • Je analytisch sterk bent
  • Je met jouw enthousiasme onze klant weet te overtuigen
  • Je het fijn vindt om verantwoordelijkheid te dragen en te nemen en hebt een ondernemende mindset
  • Je kent de uitdagingen en ontwikkelingen waar onze klanten mee te maken hebben.
  • Je graag samenwerkt met een talentvol en super gezellig team.

Bedrijfsprofiel Little Rocket

Wij geloven dat alleen data gedreven bedrijven toekomst hebben. Met een jong team van dataspecialisten met business sense laten wij onze klanten ontdekken hoe zij met een datagedreven aanpak een beslissende voorsprong nemen.


Op ons kantoor, hartje Enschede, tussen vele andere innovatieve organisaties, is een informele werksfeer. Hard werken wordt afgewisseld met veel gezelligheid. Zowel tussen de bedrijven door, als tijdens de bekende teamuitjes. Met als hoogtepunt een jaarlijks weekend weg met het hele team! 


Wij ontwikkelen continu door, aan zowel onze interne organisatie als in onze dienstverlening. En dus ook het team. We hebben veel aandacht voor ieders talenten en doorontwikkeling. Elke maand neemt een teamlid ons mee in nieuwe opgedane ervaring en/of kennis. En we bieden verschillende mogelijkheden om ieders talenten door te ontwikkelen.


Verder hebben we natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, van een leasefiets tot dagelijks een lekkere lunch tot de laptop waarop jij het beste kan werken. We vertellen je er tijdens een kennismaking graag meer over.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Little Rocket
Ariƫnsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959