SEO Marketeer

LimeSquare zoekt jou, want jij bent…

… een talentvolle SEO Marketeer met de ambitie om de klanten achter de schermen te ondersteunen bij het optimaliseren van websites en/of vindbaarheid. Je wordt gelukkig van goed geschreven SEO-teksten, de juiste SEO-instellingen en schakelt graag met de webdevelopers om de websites nét even dat stukje te kunnen optimaliseren. Daarnaast kijk je ook graag met jouw collega's van SEA en content marketing hoe je de klanten nog meer zichtbaarheid geeft.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als SEO Marketeer ben je verantwoordelijk voor, hoe kan het ook anders, de vindbaarheid van onze klanten. Natuurlijk heb je een brede kennis van alles wat met online marketing te maken heeft, maar je focus ligt voornamelijk op SEO; je bent in staat om klanten goed te adviseren wat ze wel en niet moeten doen voor hun vindbaarheid, kan goede SEO-teksten schrijven en kent alle kneepjes van het vak. Optimalisatie is voor jou hét toverwoord.


Je houdt van data en cijfers, bent gestructureerd, weet welke trends je kunt implementeren en schakelt hierover met de klant. Je springt een gat in de lucht van optimalisatie in welke vorm dan ook en overziet het volledige speelveld; van zoekgedrag tot website snelheid. Alles is erop gericht om, samen met de rest van het team, groei te realiseren voor de klant. In je werkzaamheden ondersteun je jouw collega marketeers en werk je nauw samen met projectmanagers, designers en webontwikkelaars. Want ja, die hebben we allemaal in huis!

Functievereisten

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring als SEO Marketeer of een soortgelijke functie;
  • Je wilt verder kijken dan alleen meta titles en meta descriptions. Hoe help je de klant écht verder?;
  • Je bent sociaal vaardig en kunt goed communiceren; je geeft graag advies aan jouw klanten;
  • Je denkt in oplossingen en kunt je uitstekend verplaatsen in de behoefte van onze klanten;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar je staat ook bekend als een echte teamplayer;
  • Bonuspunten: je hebt ervaring met tools als ScreamingFrog, Google Search Console en Ubersuggest.

Naast de functionele eisen, breng jij gezelligheid mee, ben je wel in voor een geintje en proost je op vrijdagmiddag samen met je team op een geslaagde week!

Aanbod

We delen kennis

We zijn specialisten op het gebied van creatie, webdevelopment en internetmarketing. Vanuit een inspirerende werkomgeving delen we onze specifieke kennis en halen we bij iedere opdracht het beste uit onszelf én het team.


De gezelligste collega’s

Samen werken aan een opdracht, gezellig bijpraten bij de koffieautomaat of de week afsluiten met de vrijdagmiddagborrel. Bij alles kun je rekenen op een stel gezellige collega’s die heel goed aanvoelen wanneer het tijd is voor een beetje humor.


De mooiste werkplek

Niet alleen de mooiste werkplek van Twente, ook de hoogste! Ons kantoor vind je op de tiende verdieping van de Expo toren in Hengelo. Een geweldige plek om te werken, waar altijd een goede vibe hangt en je eenvoudig de high lights van Twente spot.


Persoonlijke groei

Vertrouwen, aandacht en feedback is bij ons de basis van alles. Of dat nu gaat om een website, een campagne, een huisstijl of om jou, onze nieuwe collega. In combinatie met de vrijheid die we je bij Limesquare bieden, is dit klimaat ideaal om persoonlijk te groeien.


Wat bieden wij jou?

Een mooi divers portfolio aan klanten waar wij op structurele basis mee samenwerken, al dan niet op locatie. Wij mixen ons enthousiasme en onze creativiteit met de nieuwste online tools en technieken om merken neer te zetten waar mensen blij van worden. Wij investeren daarbij niet alleen in onze klanten, maar ook in ons team. Spreken persoonlijke ontwikkeling, een fijne werksfeer en een inspirerende werkomgeving jou aan? Solliciteer dan direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LimeSquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34