Inbound Marketeer

Jij kent dit probleem vast: Een klant wil een tijdrovend salesproces automatiseren, maar heeft geen idee waar hij of zij moet beginnen. “Marketing Automation? Ik ken het en weet dat het waardevol is, maar ik heb de kennis simpelweg niet in huis om het goed te kunnen doen”. Getriggered? Top, want dat is wat jij ook gaat doen met de workflows die jij voor deze klant implementeert via HubSpot, ActiveCampaign of de marketing automation tools die de klant al gebruikt. LimeSquare is op zoek naar versterking voor het marketing automation team.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar versterking voor ons marketing automation team. Jij ondersteunt onze (internationale) marketing automation klanten met het vertalen van hun wensen naar oplossingen binnen de verschillende platformen. Je bent bekend met HubSpot’s Inbound Marketing strategie en kan dit hands-on doorvertalen naar concrete workflows, koppelingen en dashboards binnen HubSpot of vergelijkbare tooling. Je bent gewend om snel en efficiënt te denken om zo geautomatiseerde processen te verbeteren. Strategische oplossingen schud jij uit je mouw. Woorden als personalisatie, segmentatie, conditionele content en inbound-marketing gebruik je dagelijks in gesprekken over jouw werkzaamheden. Heb je een lading kennis over HubSpot, Inbound Marketing en/of Marketing Automation? Dan zoeken we jou!

Functievereisten

Als HubSpot expert ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van workflows die de touchpoints van je klant prikkelen. Je zorgt ervoor dat een onbekende bezoeker uiteindelijk gekwalificeerd wordt als lead of dat een bestaande klant ook klant blijft. Jij weet hoe iedere bezoeker zoveel mogelijk gepersonaliseerde content krijgt op het juiste moment en bent in staat om externe tools als Google Ads, Meta Business Suite of Calendly slim te verweven in de workflow van de klant. Hiervoor gebruik jij je ervaring en kennis op het gebied van Inbound Marketing en Marketing Automation. Je meet en analyseert data uit verschillende bronnen. Je gebruikt inzichten om de huidige marketinginspanningen te optimaliseren en met nieuwe ideeën te komen. Je wordt strategisch lid van het marketingteam en werkt nauw samen met de klant.


Jij bent dé Inbound Marketeer die wij zoeken. Want jij…

  • …kent HubSpot door en door
  • …hebt ervaring met marketing automation in het algemeen
  • …identificeert de belangrijkste touchpoints van de customer journey
  • …vertaalt de wens van de klant goed door naar een werkende flow of oplossing
  • …werkt graag in een omgeving waar ruimte is voor groei
  • …analyseert er lustig op los en trekt rake conclusies
  • …kijkt naar kansen om campagnes te (blijven) optimaliseren
  • …hebt gevoel voor humor
  • …bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Bedrijfsprofiel LimeSquare

Dit hebben wij in huis!

Ons marketingteam bestaat uit marketing-automation experts, maar ook uit Google-Ads Marketeers, Contentmarketeers, Tekstschrijvers, Developers en Designers. We werken al jaren aan allerlei verschillende marketing-automation vraagstukken voor uiteenlopende en internationale klanten. We doen dat nooit volgens een vast stramien, we hebben dus altijd de vrijheid om oplossingen aan te bieden die passen bij de wensen van onze klant én zijn niet gebonden aan één vaste tool waarmee we altijd werken. We houden ervan om de grenzen van onze tooling op te zoeken en hebben een team in huis dat in staat is om ver over deze grenzen heen te gaan. We doen dat altijd volgens duidelijke planningen, zodat we voldoende tijd hebt om het maximale resultaat voor de klant te kunnen behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LimeSquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34