3D generalist

Ontwerpbureau Letink Design in Twente is op zoek naar een enthousiaste 3D designer om het team te versterken en toffe opdrachten met ons te maken! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wegens sterke groei en grotere opdrachten zijn wij op zoek naar ervaren versterking in ons team, die per direct mee kan draaien in deze projecten. 


Je zult werken aan afwisselende opdrachten voor bedrijven door het land heen. Dit varieert van het Lorem ipsum maken van 3D-modellen voor game engines tot het opzetten van een instruerende animatie voor bijvoorbeeld een bouwproces. Dit is niet iets wat in het standaard dienstenpakket van een bouwbedrijf of projectontwikkelaar zit en om die reden werken wij ook vaak samen met dit soort bedrijven.


Je komt te werken in een team van creatievelingen en techneuten. Samenwerken vinden we hierbij erg belangrijk, aangezien hierdoor veel kruisbestuiving plaatsvindt wat leidt tot de gaafste dingen! Je zult daarnaast natuurlijk ook in alle overige processen nauw betrokken worden.


Samengevat zul je dus werken aan opdrachten om de communicatie tussen techneuten en nontechneuten te verbeteren: duidelijke en begrijpbare beelden die in deze tijd steeds belangrijker worden. We verwachten daarbij goede prestaties achter de computer, maar ook zeker daarbuiten in de vorm van klantcontact. Je wordt hierbij verwacht zelfstandig projecten te kunnen draaien. 

Functievereisten

Om succesvol aan het werk te gaan bij ons, is het van belang dat onderstaande punten in jouw pakket van competenties opgenomen is:

  • Sterke kennis van 3D software (voorkeur: 3ds Max)
  • Ervaring met Vray is een pré
  • Kennis van Adobe After Effects,
  • Premiere en Photoshop
  • Ervaring met Revit, Civil3D, SketchUp en AutoCAD is een pré
  • Nieuwsgierig en leergierig naar innoverende technieken
  • Volhardend en prestatiegerichte mentaliteit
  • Communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbod

Je wordt opgenomen in een stimulerende werkplek met een jong team van ontwerpers en techneuten. We hebben ambitie om te groeien en willen jou daar ook absoluut in meenemen. Naast hard werken en je deadlines halen, staat ontspanning ook hoog in het vaandel. We hebben dan ook elke dag gezamenlijke lunches, elke vrijdagmiddag een borrel en regelmatige bedrijfsuitjes. 

Bedrijfsprofiel Letink Design

Wij zijn een opkomend bedrijf gespecialiseerd in het maken van creatieve en interactieve 3D presentaties voor diverse bedrijven. Gezien onze eigen geschiedenis in de (bouw-)techniek, is dit ook voornamelijk de sector waarop wij onze focus leggen. Wij brengen techneut en eindgebruiker dichter bij elkaar, door gebruik te maken van duidelijke beelden, waarbij geen technisch inzicht benodigd is. Kortom, het optimaliseren van communicatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Letink Design. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Dorpsstraat 143 a
7468 CJ ENTER
085 - 0653 264