Schoonheidsspecialis(e)

De Bloemebeek is op zoek naar een Schoonheidsspecialis(e).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In onze World of Wellness & Beauty laat je gasten stralen en ontspannen. Jij legt ze volledig in de watten met diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Wij werken uitsluitend met topproducten van internationaal vermaarde merken op basis van natuurlijke ingrediënten. Jij weet precies wat de gasten nodig hebben en adviseert ze over de behandeling en het merk dat het beste bij hem of haar huidtype past. Jouw doel is om gasten even te laten ontsnappen uit de realiteit en op de gasten op te laten gaan in pure ontspanning. 

Functievereisten

Als schoonheidsspecialiste heb jij passie voor beauty, gezondheid en heb je oprechte aandacht voor onze gasten. Jij bent representatief en bent vindt het fijn om mensen te laten genieten. 

Aanbod

  • Uren en werktijden in overleg, dus goed te combineren met jouw privéleven. 
  • Aantrekkelijke korting op diverse verzekeringen. 
  • De ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van trainingen. 
  • Een fijn & dynamisch team waar jij jezelf mag zijn. 
  • Ruime kortingen/voordelen op overnachtingen bij QL Hotels.
  • Kortingen bij restaurants die aangesloten zijn bij de Alliance Gastronomique. 
  • Gezellige personeelsfeestjes.


Bedrijfsprofiel Landhuishotel de Bloemenbeek

“De Bloemenbeek voelt als thuiskomen” is iets wat we regelmatig van onze gasten, maar ook zeker van onze collega’s horen. De warmte en betrokkenheid tussen elkaar is duidelijk voelbaar in ons familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar met veel liefde haar gasten verwelkomt. Jij wordt bij ons echt ‘part of the family’. Wij vinden het belangrijk dat er voor jou een goede balans is tussen werk en vrije tijd. Wil je fulltime of parttime werken? Bij ons is alles bespreekbaar!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Bloemenbeek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte
0541 - 551 224