Medewerk(st)er bediening

De Bloemenbeek is op zoek naar een Medewerk(st)er bediening.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Leg jij graag anderen in de watten en is oprechte gastvrijheid jouw tweede natuur? Word dan hét gezicht voor onze gasten. Jij serveert diverse dranken en de meest bijzondere gerechten bereid in de keuken die al meer dan een decennium een eervolle Michelinster draagt. Naast het bedienen van lunch en diner, zorg jij tijdens zakelijke bijeenkomsten of een prachtige bruiloft dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Geen dag is hetzelfde! Heb jij de ambitie om door te groeien? Naast de doorgroeimogelijkheden krijg je bij ons de ruimte om je verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.

Aanbod

  • Uren en werktijden in overleg, dus goed te combineren met jouw privéleven. 
  • Aantrekkelijke korting op diverse verzekeringen. 
  • De ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.
  • Een fijn & dynamisch team waar jij jezelf mag zijn. 
  • Ruime kortingen/voordelen op overnachtingen bij QL Hotels.
  • Kortingen bij restaurants die aangesloten zijn bij de Alliance Gastronomique. 
  • Gezellige personeelsfeestjes.


Bedrijfsprofiel Landhuishotel de Bloemenbeek

“De Bloemenbeek voelt als thuiskomen” is iets wat we regelmatig van onze gasten, maar ook zeker van onze collega’s horen. De warmte en betrokkenheid tussen elkaar is duidelijk voelbaar in ons familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar met veel liefde haar gasten verwelkomt. Jij wordt bij ons echt ‘part of the family’. Wij vinden het belangrijk dat er voor jou een goede balans is tussen werk en vrije tijd. Wil je fulltime, parttime, in vakanties of naast je studie werken? Bij ons is alles bespreekbaar!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Bloemenbeek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte
0541 - 551 224