Afstudeeropdracht: Programeer een interactieve, browser-based visualisatie van een 3D-model

LAC is op zoek naar afstudeerder met een afstudeeropdracht Programeer een interactieve, browser-based visualisatie van een 3D-model

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

LAC ontwikkelt momenteel een web applicatie waarmee een gebruiker in een paar stappen een robot-las-programma kan genereren vanuit een 3d model. Hierin komen wij een aantal uitdagingen tegen: de eerste hiervan is het vinden van juiste lasparameters. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het aantal Volt, Ampère en de snelheid waarmee er gelast wordt. Op dit moment wordt er gewerkt aan een empirische database met lasparameters die gevuld gaat worden door toekomstige gebruikers. Hieruit moet een gebruiker geschikte lasparameters kunnen downloaden voor de specifieke vorm, materiaalsoort, materiaaldikte et cetera van zijn of haar product.

Functievereisten

  • HBO-opleiding
  • WTB – TI – Mechatronica
  • Affiniteit met Robots – Lastechniek
  • Nederlandse taal
  • Praktische instelling

Aanbod

  • € 450 bruto per maand
  • Veel vrijheid
  • Inspraak op projecten
  • Uitgebreid netwerk
  • Klein professioneel team

Bedrijfsprofiel LAC

Het LAC is hét kennisinstituut voor de maakindustrie en in het bijzonder voor de lassende bedrijven in de metaalindustrie. Het LAC helpt bedrijven innoveren op het gebied van moderne productietechnologie, lasrobotisering en ICT-oplossingen, zoals bijvoorbeeld: Materiaalonderzoek – Lasnaad/materiaal onderzoek in ons eigen materialen laboratorium. Software innovatie – Procesoptimalisatie door integratie van sensoren en camera’s (Las)procesontwikkeling – laserhybride lassen, WAAM 3D Printing of TCO. Technische- en haalbaarheidsstudies – ROI en simulatiesoftware voor minimale stilstand.


Onze gereedschappen zijn onze kennis, inzichten en ervaring. Daarmee maken we onze klanten tevreden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de vacaturesite van LAC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074-8525389