Medewerker Financiën

Ben jij de DNA match voor het Finance Team van LabMicTA in Twente?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2020
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Werk jij mee aan een vlekkeloos draaiende financiële administratie? Herken jij kansen om processen rondom debiteuren- en crediteurenbeheer beter in te richten en draai jij je hand niet om voor het optimaliseren van digitale werkstromen? Lijkt het je leuk om leidinggevenden, klanten, leveranciers en zorgverzekeraars helder en transparant te informeren over de financiële aspecten van ons bedrijfsvoeringproces? Dan hebben we een perfecte baan voor jou!

Functievereisten

Wij zoeken een nieuwe collega die al snel zelfstandig alle onderdelen van de financiële administratie kan overzien, uitvoeren en waar mogelijk verbeteren.


  • Je hebt een MBO opleiding richting bedrijfsadministratie aangevuld met enkele jaren werkervaring;
  • Je bent een kei in automatisering en hebt ervaring met een uitgebreid business-software pakket, kennis van Exact (Synergie) is een pré;
  • Je kent de richtlijnen en verplichtingen op het gebied van boekhouding en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Je bent dienstverlenend en proactief ingesteld;
  • Je levert op verzoek de gewenste managementinformatie aan uit de geautomatiseerde systemen.
  • Je hebt aandacht voor details, je bent integer en kunt goed tegen de stress van een deadline;
  • Je bent een teamplayer die de processen makkelijk afstemt met de collega’s, maar je kan daarnaast ook heel goed zelfstandig werken.

Aanbod

Wanneer je bij ons komt werken, kom je in dienst voor bepaalde tijd (tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling) en je ontvangt naast de reguliere arbeidsvoorwaarden (Cao ziekenhuizen) ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheden voor verdere (professionele) ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel LabMicTA

LabMicTA houdt zich bezig met alles wat met infecties te maken heeft. Dit houdt in: het voorkomen van infecties, het onderzoeken van patiëntmateriaal en het adviseren aan de behandelend arts over de optimale behandeling. De afdeling Financiën verricht vanuit een gezamenlijk bedrijfsbureau tevens de werkzaamheden voor LabPON (Laboratorium Pathologie) dat in hetzelfde pand gehuisvest is en zich bezig houdt met het onderzoek naar afwijkingen in weefsels en lichaamsvochten. Beide laboratoria hebben nagenoeg hetzelfde verzorgingsgebied en klantengroep.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LabMicTA. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boerhaavelaan 59
7555 BB HENGELO
+31885374200