Grafisch vormgever

Kroon-Oil is op zoek naar een Grafisch vormgever. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij verkopen een technisch product met een hoge emotionele waarde binnen de doelgroep. Als graphic designer breng jij tekst en beeld samen en weet je onze doelgroepen te raken met de juiste boodschap. Jouw werkdag staat dan ook vooral in het teken van het visualiseren, ontwerpen en onderhouden van onze merken: Kroon-Oil, Putoline Oil, VatOil en de private labels. Je ontwerpt onder andere folders, catalogi, sales promo’s, ons eigen magazine, advertenties, online content en meer. En in alles wat we creëren ben jij verantwoordelijk voor huisstijlbewaking.


Wat ga je doen?

In deze uitdagende en impactvolle rol, kom je in aanraking met vele dimensies van vormgeving. Voornamelijk b2b, maar ook b2c. Je bent ervaren, zelfstandig en bent in staat om informatie op een creatieve manier visueel te maken. Tekst en beeld breng je samen tot een krachtig geheel. Aan een half woord heb jij genoeg om te visualiseren wat er wordt bedoeld. Op de afdeling marketing & communicatie word je onderdeel van het marketingteam, dat bestaat uit een marketingmanager, grafisch vormgever, twee content specialisten en één videospecialist. Daarnaast werk je samen met collega’s van andere afdelingen. Het marketingteam werkt met veel passie en toewijding aan vele vernieuwende- en creatieve projecten. De marketingmanager vertrouwt hierbij op jouw expertise en geeft je de vrijheid en verantwoordelijkheid om alles uit jezelf te halen.


Meer over jouw functie

Er is zojuist bekend gemaakt dat er een nieuw product aankomt. Als aanjager tussen product en markt neem je de lead in het design. Je kan ontwerpkeuzes goed onderbouwen, spart graag met collega’s over het concept en coördineert de vervolgacties. Je houdt van creativiteit in alle vormen en maten. Flexibel, doelgericht, teamplayer zijn slechts enkele eigenschappen die jou omschrijven en dit laat je zien op de werkvloer.

Functievereisten

 • Uitstekende kennis en beheersing van Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop en Illustrator)         
 • Bewezen uitblinker in het maken van aantrekkelijke en krachtige designs
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en een mooi opgebouwd portfolio
 • Je voelt je helemaal in je nopjes tijdens het ontwerpproces. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en streeft naar verbetering
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels in woord en geschrift is een pré
 • Je bent ondernemend, energiek, nieuwsgierig en betrokken

Aanbod

 • Eigen verantwoordelijkheid binnen een platte organisatie en werken voor toonaangevende merken in de wereld van smeermiddelen
 • Een afwisselende functie met projecten die uitdagen en een leuk jong team dat ervoor gaat
 • Een informele, collegiale en resultaatgerichte cultuur
 • Een ergonomische werkplek met voorzieningen die jij nodig hebt
 • Werken in een dynamische en levendige omgeving waarbij de nodige humor niet ontbreekt
 • Naast een goed salaris betalen wij je volledige pensioenpremie, dragen bij aan je sport abonnement en hebben we regelmatig leuke bedrijfsuitjes
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • 31 vakantiedagen per jaar en een reiskostenvergoeding

Bedrijfsprofiel Kroon-Oil

Kroon-Oil is een groeiend en dynamisch bedrijf dat al sinds 1906 staat voor Hollandse kwaliteit. We gaan de hele wereld over en dat succes is niet alleen te danken aan een hoogstaand en kwalitatief goed product, klanten kiezen Kroon-Oil ook vanwege onze service. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Om dat te bereiken is teamwork van essentieel belang. Samen staan we sterk en tillen we ons product naar een zo hoog mogelijk niveau. Kom jij ons team versterken? Wij verwelkomen je graag! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kroon-Oil. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Dollegoorweg 15
7602 EC ALMELO
+31 (0)546-818165