Stage Uitvoering

Koopmans biedt een stage Uitvoering.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je krijgt tijdens je stage te maken met de volgende werkzaamheden:

  • Assisteren van de (hoofd) uitvoerder op de bouwplaats.
  • Assisteren van de projectvoorbereider met betrekking tot het bepalen van hoeveelheden en bestellen van bouwmaterialen.
  • Verzorgen van verslaglegging van werkbesprekingen.
  • Opstellen van werkplannen en meedenken bij de totstandkoming van het bouwproces.
  • Uitvoeren van de benodigde keuringen.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde 2e, 3e of 4e jaars HBO- studenten in de richting Bouwkunde, die onze projectteams komen versterken. Je weet van aanpakken en beschikt over een no-nonsense en mentaliteit. Je denkt graag mee over proces- en productoptimalisatie waarbij je proactief kansen en mogelijkheden signaleert.


Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek waarbij je met verschillende aspecten van het vak in aanraking komt. Ruimte om te leren en te ontdekken, maar waarbij je ook kennis van en inzicht in onze organisatie krijgt. Klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. De CAO voor Bouw & Infra is van toepassing.

Bedrijfsprofiel Koopmans TBI

Koopmans Bouwgroep is gevestigd in Enschede en Deventer. Als stagiair(e) uitvoering kom jij afhankelijk van je woonplaats te werken op één van onze projectlocaties in Amersfoort, Veenendaal of Almere. 


Dagelijks werkt Koopmans aan de realisatie van uiteenlopende projecten van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Wij ontwikkelen gebouwen van hoogwaardige stedenbouwkundige, architectonische en duurzame kwaliteit en realiseren nieuwbouw- en herstructureringsprojecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 66
7547 TD ENSCHEDE
053 - 4 600 600