Werkvoorbereider Renovatie

Haal jij als werkvoorbereider renovatie voldoening uit het ontzorgen van opdrachtgevers bij de verduurzaming van bestaande woningen, waarbij je tevens voldoet aan de wensen van de bewoners? Dan ben jij de werkvoorbereider renovatie die Koopmans in Twente zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In de functie van werkvoorbereider renovatie speel je een belangrijke rol in het team en ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding en begeleiding van de uitvoering van diverse renovatieprojecten. Als werkvoorbereider renovatie faciliteer je de afstemming tussen opdrachtgevers, adviseurs, leveranciers en onderaannemers conform de laatst vastgestelde normen en specificaties. Hierbij houd je ook de wensen van bewoners in ogenschouw. Je stelt rapportages en planningen op en houdt deze bij op basis van de contractplanning. Tijdens de realisatiefase coördineer je contractwijzigingen en signaleer je tijdig meer- en minderwerk richting onderaannemers, opdrachtgevers, leveranciers en andere stakeholders.


 • Haal jij als werkvoorbereider renovatie voldoening uit het ontzorgen van opdrachtgevers bij de verduurzaming van bestaande woningen, waarbij je tevens voldoet aan de wensen van de bewoners?
 • Word je enthousiast van het werken aan meerdere projecten, waarin je bouwt aan langdurige samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers en co-partners?
 • Zijn innovatie en duurzaamheid kernwoorden die jou aanspreken?

Dan ben jij de werkvoorbereider renovatie die we zoeken!

Functievereisten

 • Wij vragen een afgeronde opleiding Bouwkunde op MBO+ of HBO- niveau. Scholing is de basis en daarom blijven wij binnen Koopmans investeren in opleidingen.
 • Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied van onderhoud & renovatie van diverse objecten, zoals woningen, kantoren en bedrijfshallen. Door jouw werkervaring weet je dat je soms voor onvoorziene situaties komt te staan en door jouw ervaring weet je snel te schakelen en de juiste oplossingen te vinden.
 • Je bent coördinerend en organisatorisch sterk onderlegd en gefocust op kwaliteit en klanttevredenheid. Jij gaat voor niets minder dan tevreden bewoners en opdrachtgevers.
 • Je bent een proactieve, besluitvaardige teamspeler met probleemoplossend vermogen. Jij zorgt er samen met het team voor dat jullie de verwachtingen van bewoners en opdrachtgevers overtreffen.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als werkvoorbereider heb je met diverse partijen contact en dan is een goede communicatie essentieel.
 • Kennis van bouwkundige calculatie- en tekenprogramma’s en Microsoft Office is vereist.
 • Beschikking over een VCA VOL certificaat is een pré.

Aanbod

 • Bij Koopmans hebben we een groot projectenportfolio. Variatie in je werk is dus geen uitzondering, maar regel. Jij kan in de functie van werkvoorbereider renovatie meewerken aan spraakmakende renovatieprojecten. Een blik op onze projecten.
 • Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.
 • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leaseauto valt binnen de mogelijkheden.
 • Een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig.
 • De cao Bouw & Infra is van toepassing.
 • Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt. Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen boven de 12 en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

Bedrijfsprofiel Koopmans TBI

Koopmans is gevestigd in Enschede en Deventer. Je bent werkzaam vanuit deze kantoren, maar ook regelmatig te vinden op project locatie. De uiteenlopende projecten kunnen bestaan uit het seriematig renoveren van grondgebonden woningen, appartementencomplexen of utiliteit zoals kantoren, scholen of bedrijfshallen. Veelal breng je energetische verbeteringen aan de schil van woningen en gebouwen en verhoog je het comfort door keuken, badkamer en toilet te vernieuwen.  


De stijgende vraag naar verduurzaming van bestaande woningen en gebouwen vraagt om enthousiaste en slagvaardige projectteams op het gebied van renovatie. Koopmans Bouw heeft voor de komende jaren een mooie groei ambitie geformuleerd op dit gebied en we zoeken collega's die hierin willen meegroeien en mee- ontwikkelen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans TBI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 66
7547 TD ENSCHEDE
053 - 4 600 600