Stage: Marketing Strategy

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-11-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Tijdens je stage…

… biedt Grolsch je de kans om als volwaardig onderdeel van het Grolsch Strategy team te werken en te leren ván ervaren marketing professionals!


Het Strategy team is binnen de Marketing & Strategy afdeling onder andere verantwoordelijk voor de strategie op korte en lange termijn, de beschikbaarheid van onze bieren en het breed in de organisatie beschikbaar stellen van relevante markt- en consumenteninzichten. Daarnaast hebben ze een belangrijke adviesrol richting klanten (bijv. retailers en horecaondernemers) over de inrichting van hun bierassortiment.


Het team bestaat o.a. uit Insights Managers, Category Managers en Business Intelligence Analisten en heeft vanuit deze disciplines de verantwoordelijk voor de ondersteuning en performance van onze merken in alle verkoopkanalen. Dit alles met als doel heel Nederland ons rijke bierportfolio te laten kopen en drinken.


Jij vormt bij Grolsch je eigen stage, passend bij jouw passie en talent! Je krijgt dan ook de ruimte om goede ideeën tot uitvoering te brengen.

Functievereisten

  • Je zit in de laatste fase van je hbo/wo opleiding. Bij voorkeur in de richting van Retail, Economie, Marketing of Media Informatie & Communicatie;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent proactief, flexibel en hebt een creatieve geest;
  • Daarnaast ben je altijd up-to-date over de nieuwste trends!

Bedrijfsprofiel Koninklijke Grolsch

Koninklijke Grolsch is volop in beweging! Draaide zo’n vijf jaar geleden vrijwel alles nog om het merk Grolsch, vandaag de dag heeft Koninklijke Grolsch naast het karaktervolle Grolsch merk een scala aan mooie, opkomende merken en segmenten zoals Kornuit, Asahi Super Dry, Peroni, Meantime en Grolsch Radler. Samen met jou willen we met dit mooie portfolio aan merken de Nederlandse markt veroveren. Hoe? Onze merken kennen verschillende doelgroepen die om verschillende redenen en verhalen geïnteresseerd zijn in onze bieren.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Grolsch. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerslaan 1
7548 XA ENSCHEDE
053-4833463