Teamleider Supply Chain Planning

Hou jij ook van een uitdagende puzzel en vind je het gaaf om alle afdelingen perfect met elkaar te laten samenwerken? Daarnaast werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan bij Grolsch!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-11-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Teamleider Supply Chain Planning werk je op de afdeling Supply Chain Planning van Grolsch. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat onze klanten maximale service van Grolsch krijgen tegen minimale operationele kosten. Hoe? Door verantwoordelijk te zijn voor een efficiënte en kwalitatief goede supply chain planning strategie, waarmee het beste gehaald wordt uit onze service, onze productie-efficiëntie en onze voorraadniveaus. Hierin stuur je een team van 6 collega’s aan en rapporteer je aan de Manager Supply Chain.


 • Verantwoordelijk voor de supply chain planning processen, waaronder het operationeel productieplan, voorraadstrategie en het plannen van nieuwe producten;
 • Je bent coördinator voor onze importbieren en verantwoordelijk voor de samenwerking met onze leveranciers en distributie partners binnen ons supply chain netwerk;
 • Je bent verantwoordelijk voor het retourgoed van onze producten, zoals onze kratten en fusten waaronder de jaarlijkse investeringsbegroting;
 • Team & performance management, denk hierbij aan teamdoelstellingen, coaching van collega’s, etc.;
 • Continu bezig te zijn met de optimalisering van de processen binnen Supply Chain.

Functievereisten

Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn/haar weg vindt binnen een dynamische organisatie. Je wordt enthousiast van productie- en operationele processen, beschikt over goede analytische skills en over een goed conceptueel/strategisch denklevel. Jouw overtuigingskracht gecombineerd met je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijk schakelt op alle levels en stakeholders weet mee te nemen. Daarnaast beschik je over aantoonbare leidinggevende/coachende skills, waarmee je het Supply Chain Planning team verder gaat brengen.


Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Afgeronde wo-opleiding in (technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain Management of productietechnische richting;
 • 5 jaar ervaring vanuit een Supply Chain functie, bij voorkeur binnen een FMCG-omgeving;
 • Gevorderde ervaring en feeling met Excel en ERP/Planning tools. Kennis met SAP, BI is een pré;
 • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid, creativiteit en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Bedrijfsprofiel Koninklijke Grolsch

Wist je dat Grolsch:

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Grolsch. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerslaan 1
7548 XA ENSCHEDE
053-4833463