Trajectbegeleider Mobiliteit

Om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen is Koers Oost op zoek naar een Trajectbegeleider Mobiliteit

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-1-2021
Aantal uur
30
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij als trajectbegeleider voert een intake en weet de wens, behoefte en belastbaarheid van de cliënt te vertalen naar de praktijk. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de trajectmatige toeleiding van cliënten naar betaald werk, alsmede opleiding, vrijwilligerswerk, arbeidsmatige activering. Je bent verantwoordelijk voor het coachen van de cliënt en het adviseren en informeren van de werkgever. Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerven en onderhouden van contacten en heb je een breed netwerk met werkgevers. Jij bent samen met het team een van de belangrijkste schakels op het gebied van (onbetaald) werk en het daarmee samenhangende proces van herstelondersteuning van de cliënt. Ook ben jij de schakel tussen de cliënt en werkgever en adviseer jij cliënten over de mogelijkheden van (vrijwilligers)werk. De begeleiding is gericht op zelfredzaamheid en volwaardig burgerschap van de cliënt.

Functievereisten

 • Een serieuze collega die geen moeite heeft met regels en procedures. Sterker nog, een collega die deze regels en procedures ook kan uitdragen naar het team!;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de studierichting Mens en Arbeid of ervaring op het gebied van begeleiden/coachen is een pré;
 • Proactief, organisatorisch en nauwkeurig;
 • Ondernemend en resultaatgericht;


Aanbod

 • Een uitdagende functie, waarbij jij als coach cliënten gaat begeleiden van werk naar werk;
 • Veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
 • Goede werksfeer en gezellige collega's;
 • Veel contact met cliënten en bedrijven en een groot netwerk;
 • Open sfeer waar actief wordt geluisterd naar je ideeën hoe we het beter kunnen doen;
 • Een vast salaris, inclusief reiskostenvergoeding.

Bedrijfsprofiel Koers Oost bouwdiensten

Koers Oost Mobiliteit is een ambitieuze en gedreven organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van cliënten die langdurig ziek zijn. Wij gaan tot ons uiterste om ervoor te zorgen dat beide partijen, Werkgever en Werknemer tevreden zijn met de begeleiding van het 2e spoor. Het zoeken naar een oplossing wegens langdurige ziekte is onze prioriteit. Dit kan zijn terugkeer in eigen werk met een aangepaste functie of begeleiding naar nieuw werk. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koers Oost. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Bleek 32C
7468DL ENTER
0547 200252