Installatie- en/of elektromonteurs

Hou jij van het aanleggen van de meest uiteenlopende installaties in de woning- en utiliteitsbouw? Klumpers Installaties in Twente is op zoek naar installatie- en/of elektromonteurs.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Kom naar Klumpers. Want daar is geen dag hetzelfde. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Verzorgt loodgieterswerken en bent verantwoordelijk voor het aanleggen van klimaatinstallaties en elektrotechniek. Techniek is je passie. Je houdt van uitdaging en van werk in de buurt van je woonplaats. En je denkt mee met de klant en deelt ideeën en ervaringen.

Functievereisten

Je bent een enthousiaste installatie- en/of elektromonteur met een afgeronde vakopleiding. Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs-B en een basisdiploma VCA. Jouw streven is net als dat van ons: persoonlijk, snel en goed werk afleveren. Je bent klantgericht, flexibel, collegiaal en gaat altijd voor kwaliteit.

Aanbod

  • Een uitdagende fulltime baan in een leuk team vol passie voor techniek- Een marktconform salaris mét prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel variatie en diversiteit in projecten en werklocaties- Een prachtige kans in een bedrijf dat kiest voor een heldere no-nonsense aanpak.
  • Een job waarbij je jouw stem mag laten gelden en je ideeën kan delen
  • Een werkgever met meer dan 30 jaar ervaring in vakkundig installatiewerk
  • Volop ruimte en steun om jezelf en jouw capaciteiten te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel Klumpers

Wij leveren kwaliteit. Dat staat voorop. Zowel bij traditioneel loodgieterswerk als duurzame oplossingen. Ons team ervaren vakmensen houdt van heldere communicatie en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Wij denken mee, geven advies en verzorgen de installatie en onderhoud aan de meest uiteenlopende technische installaties voor woningbouw, utiliteitsmarkt en industrie. Al meer dan 25 jaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Klumpers Ìnstallaties in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hulsbrookstraat 10
7665CE ALBERGEN