(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde 2024-2025

Werk jij graag aan de technologie van morgen? Wil jij werken in een snelgroeiende organisatie waarin je direct impact hebt en creëert? Altijd al mee willen bouwen aan een jong bedrijf? Dan ben je bij Kite Robotics aan het juiste adres!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De opdrachten zijn hands-on en je krijgt mogelijkheden om je project ook echt te realiseren en te testen. Je hebt volledig toegang tot de werkplaats en het assemblage- en testlab. Als blijk van waardering voor jouw werkzaamheden bieden wij jou natuurlijk ook een stagevergoeding aan.

We hebben verschillende stage en afstudeeropdrachten beschikbaar op dit moment. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. 

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste student. De opdrachten zijn uitdagend waarbij van je verwacht wordt dat je zelfstandig en initiatiefrijk te werk gaat.

Aanbod

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via careers@kiterobotics.com of bel ons op 0541-217016 en vraag naar Raymond of Thomas.

Bedrijfsprofiel KITE Robotics

Aangenaam. Wij zijn Kite Robotics, een snelgroeiend bedrijf dat robots ontwerpt en produceert voor inspectie en reiniging van wolkenkrabbers. De robots ontwerpen we zelf, van begin tot eind. Met onze robot zijn we de 1ste in de wereld en zetten hiermee de vastgoedmarkt, schoonmaakbranche én de architectenwereld op zijn kop. Momenteel veroveren we Europa en krijgen we wereldwijde aanvragen o.a. uit Singapore, Dubai en Londen.

We zijn gevestigd in Oldenzaal (aan de kant van Enschede) en we zijn een jong en innovatief bedrijf. Glasbewassing op hoogte is één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld en met onze technologie brengen we hier verandering in.

Enthousiasme, verantwoordelijkheid, toewijding en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. In deze stage ben je onderdeel van het engineeringsteam van KITE Robotics.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kite Robotics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Kampenstraat 2a,
7575EK Oldenzaal
+31 541 217016