Advocaat gezondheidsrecht

KienhuisHoving in Twente zoekt voor de sectie Gezondheidsrecht een ADVOCAAT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-2-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Door de groeiende vraag naar advisering en ondersteuning in de zorgsector wil KienhuisHoving de sectie Gezondheidsrecht verder versterken. De sectie Gezondheidsrecht adviseert en procedeert over de juridische aspecten van zorg en de problemen waar zorgverleners, instellingen, ondernemingen en overheden in de zorg mee te maken hebben. 


Naast de sectie Gezondheidsrecht kent het kantoor ook een branchegroep Gezondheidsrecht, welke  uitgebreide ervaring heeft met de juridische advisering van verschillende partijen in de zorg over uiteenlopende vraagstukken.

Functievereisten

Een advocaat met gedegen kennis en praktijkervaring op het gebied van het gezondheidsrecht. Een jurist met uitgebreide ervaring in de zorgsector zou evenzeer goed kunnen passen. Vanwege de raakvlakken met rechtsgebieden als het aansprakelijkheidsrecht, het arbeidsrecht, het bouw- en aanbestedingsrecht, het mededingingsrecht en het ondernemingsrecht, is een bredere belangstelling en inzicht in het recht een pre. Iemand die de kantoorgenoten, die vanuit deze aanverwante rechtsgebieden werkzaam zijn in de zorg, verbindt. Een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid.

Aanbod

Een dynamische baan met volop ruimte voor individuele ontplooiing, eigen visie en teamwork. De gelegenheid een eigen praktijk verder vorm te geven. Werken in een professionele, ambitieuze omgeving met een continue focus op kwaliteit. De locatie van ons kantoor in Twente biedt uitgebreide gelegenheid voor de “quality of life”. Werken in deeltijd is bespreekbaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kienhuis Hoving. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Pantheon 25
7521 PR ENSCHEDE
053 480 42 00