Stagiair(e) HR

Ben jij student HRM en ben je op zoek naar een stage vanaf september 2023? Ben jij benieuwd hoe de afdeling HR werkt binnen een creatieve en culturele instelling? Kom dan stagelopen bij Kaliber Kunstenschool!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
29-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiair(e) HR binnen Kaliber Kunstenschool krijg je alle kans om een kijkje te nemen in de rol die HR speelt in onze organisatie.


Dit is jouw leerplek:

Ons team werkt op de locatie in Enschede en bestaat uit een HR-manager, en twee administratief medewerkers. Als stagiair bij Kaliber Kunstenschool word je meegenomen in het gehele werkproces en de rollen die HRM daarin heeft.


Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder meer:

 • Het organiseren van de introductieperiode
 • Activiteiten rondom werving en selectie
 • Administratieve werkzaamheden (personeelsadministratie)


De HR-thema’s die in elk geval bij ons op de agenda staan en waar jij de kans krijgt om mee te kijken zijn:

 • Opleidingen- en ontwikkelingsbeleid
 • Strategische personeelsplanning
 • Arbeidsmarktcommunicatie


Ook werken we aan het opzetten van ons Intranet waarbij we als HR-team een belangrijke rol spelen.

Waar mogelijk nemen we je mee in het proces zodat je alle kans krijgt om te leren wat HR binnen onze organisatie omvat. We horen graag van jou welke HR-onderwerpen jij belangrijk en interessant vindt, zodat we hier tijdens je stage ook aandacht aan kunnen geven.

Functievereisten

Naast dat een stagiair(e) heel veel bij ons kan leren, en we goede begeleiding hierin belangrijk vinden, zal de beste klik ontstaan als jij:

 • pittig genoeg bent om ons van waardevolle feedback te voorzien
 • vragen stellen belangrijker vindt dan snel antwoorden te geven
 • zelf op onderzoek uitgaat en zelfstandig kan werken

Aanbod

Bij ons vind je een creatieve werkplek en krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en complexe organisatie. We geven je de ruimte om mee te denken en geven je de juiste begeleiding om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. Wij worden blij van eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dus kom maar op! Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding (maximaal 250,- ).

Bedrijfsprofiel Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en dergelijke.


Dit doen we binnen drie programmalijnen:

 • Cultuureducatie binnen het onderwijs
 • Cultuureducatie in de vrije tijd
 • Cultuureducatie binnen het sociaal domein

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kaliber Kunstenschool. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 1
7511 PG ENSCHEDE
088-4868700