docenten Muziek primair onderwijs (zzp)

Heb jij zin om als docent muziek in het basisonderwijs bij ons aan de slag te gaan en kun jij leerlingen inspireren om zich verder te ontwikkelen? Kaliber Kunstenschool zoekt voor diverse doeleinden enthousiaste docenten

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Kaliber Kunstenschool zoekt voor diverse doeleinden enthousiaste docenten. We zijn op zoek naar vakleerkrachten, docenten Muziek ABC en docenten voor workshops. Hieronder vind je meer informatie:

Vakleerkracht: door structureel muzieklessen aan te bieden, bouw je mee aan de ontwikkeling van leerlingen. Jouw enthousiasme en plezier in muziek breng je over aan de kinderen zodat zij hun plezier en/of talent in muziek ontdekken. Ook het sociale aspect van (samen) muziek maken, komt aan bod.

Muziek ABC: een heel schooljaar lang werk je met leerlingen uit groep 4 aan muzikale vaardigheden, zang, muziek maken en kennis opdoen van instrumenten.

Workshops: Kaliber wil met haar brede aanbod zoveel mogelijk leerlingen in het onderwijs bereiken. We zoeken een muzikale allrounder die kinderen tijdens de duur van 1 workshop kan uitdagen en inspireren.


Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool

Als docent kun je ingezet worden op diverse projecten op verschillende locaties in ons werkgebied. Je kunt aansluiten bij verschillende scholen, leeftijden en niveaus. Je maakt deel uit van een grote docentenpoule die regelmatig ervaringen en ideeën uitwisselt.

Functievereisten

Je kunt zelfstandig op verschillende plekken aan het werk om leerlingen uit te dagen en te laten stralen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • heb je een afgeronde opleiding koordirectie of Docent Muziek, of je bent in opleiding
  • ben je zelfstandig ondernemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Aanbod

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.


Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. Je kunt gebruikmaken van de expertise in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. We zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Bedrijfsprofiel Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen de drie programmalijnen cultuureducatie: in de vrije tijd, in het onderwijs en binnen het sociaal domein.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kaliber Kunstenschool. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 1
7511 PG ENSCHEDE
088-4868700