Stagiair - Enschede

JP van den Bent is op zoek naar een Stagiair

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Tijdens een stage bij de JP krijg je de mogelijkheid om dat wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk te brengen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat mensen hun eigen leven kunnen leven. Je ondersteunt ze bijvoorbeeld bij alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden en het ondernemen van activiteiten. Je volgt daarin de afspraken uit het ondersteuningsplan.


Als stagiair zien we jou als een volwaardig collega. Samen met je werkbegeleider van de JP stem je af wat jouw leerdoelen en praktijkopdrachten zijn. En hoe je je kwaliteiten kunt inzetten om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Functievereisten

We verwachten dat je een relevante mbo- of hbo-opleiding volgt. Maar wat we nog belangrijker vinden is of jij je kunt vinden in onze kernwaarden.

Bedrijfsprofiel JP van den Bent

Geraniumstraat in Enschede


De locatie Geraniumstraat is een locatie waar we ondersteuning bieden aan 7 jongeren in 2 aan elkaar gekoppelde huizen. We bieden een huiselijke sfeer. De bewoners hebben een eigen slaapkamer en delen de badkamer, keuken en woonkamer. Ook bieden we hier één logeerplek.


Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JP van den Bent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Renbaanstraat 10
7523ZW ENSCHEDE
06 838 010 75