(Verzorgende IG) (assistent) begeleider - Oldenzaal

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je komt werken als assistent begeleider of begeleider. Samen met je collega’s ondersteun je mensen bij hun leven.


Als assistent begeleider volg je de afspraken uit het ondersteuningsplan. Met elkaar zorg je ervoor dat mensen hun eigen leven kunnen leven. Verder draag je bij aan het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van die afspraken.


Begeleiders hebben bij de JP een regierol. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Je onderhoudt het contact hierover met collega’s, verwanten en andere betrokkenen.


Samen kijken we welke functie het best bij jou past.

Functievereisten

Heb je een achtergrond als verzorgende IG of verpleegkundige en zou je graag willen ontwikkelen in het begeleiden van mensen? Samen kijken we wat je hierin nodig hebt en op welke wijze je kennis en ervaring op kunt doen. Wat wij daarnaast belangrijk vinden is:

  • Professionaliteit: op basis van iemands ondersteuningsvragen maak je samen afspraken. Je vertaalt deze naar het individuele ondersteuningsplan. Hierbij neem je zelfstandig beslissingen en je neemt je verantwoordelijkheid. Je gaat respectvol om met de ander. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Een kritische blik: je kunt goed reflecteren. Je bevraagt collega’s over jouw inbreng en deelt jouw waarnemingen met hen.
  • Creativiteit: je treedt waar nodig buiten de gebaande paden en kunt werken binnen kaders, zonder gedetailleerde regels. Je neemt initiatief en denkt in kansen en mogelijkheden.
  • Leervermogen: je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen. Waarom? Omdat je altijd op zoek bent naar een manier waarop je mensen nog beter kunt ondersteunen.
  • Flexibiliteit: zonder moeite wissel je tussen de mensen die je ondersteunt. Je speelt in op veranderingen, want ‘wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn’. Daarnaast kun je werken in onregelmatige diensten.
  • Je hebt ervaringen in het begeleiden van de ouder wordende cliënt.

Aanbod

  • Dienstverband: je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris: als assistent begeleider word je ingeschaald in functiegroep 30. Als begeleider word je ingeschaald in functiegroep 40.

Bedrijfsprofiel JP van den Bent

Onze cultuur en waarden vormen de kern van de JP. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Wie je bent als mens is direct van invloed op de kwaliteit van je werk: we zijn ons eigen instrument. Bij de JP ben je eigenaar van je werk, waarbij we elkaar deelgenoot maken van wat we waarnemen en wat we doen. Daarbij deel je ook je dilemma’s. Bij alles wat je doet, blijf je zelf nadenken. Je maakt alles zo eenvoudig mogelijk.


De JP ondersteunt mensen bij hun leven. Wat voor de één heel gewoon is, is dat voor de ander niet.


Kempenlaan in Oldenzaal

Midden in de wijk De Graven Es in Oldenzaal staat locatie Kempenlaan. Op deze locatie bieden we in 4 woningen, 2 aan 2 geschakeld, ondersteuning aan 15 bewoners.


Iedereen heeft een eigen appartement en op de begane grond van elke woning is de inloop waar we de gezamenlijke koffie- en eet momenten hebben.


Op locatie wonen zowel mensen met een verstandelijke beperking als mensen met een lichamelijke beperking. Dit maakt de ondersteuningsvragen zeer divers. Zo bieden we alle ondersteuning bij het dagelijks leven en is ondersteunen bij de persoonlijke verzorging een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JP van den Bent Stichting. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschede