(Assistent) begeleider - Delden, Goor en Markelo

JP van den Bent zoekt een (Assistent) begeleider - Delden, Goor en Markelo. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je komt werken als assistent begeleider of begeleider. Samen met je collega’s ondersteun je mensen bij hun leven.


Als assistent begeleider volg je de afspraken uit het ondersteuningsplan. Met elkaar zorg je ervoor dat mensen hun eigen leven kunnen leven. Verder draag je bij aan het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van die afspraken.


Begeleiders hebben bij de JP een regierol. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Je onderhoudt het contact hierover met collega’s, verwanten en andere betrokkenen.


Samen kijken we welke functie het best bij jou past.

Functievereisten

We verwachten een relevante mbo 3-, mbo 4- of hbo-opleiding, maar wat we belangrijker vinden is:

  • Professionaliteit: op basis van iemands ondersteuningsvragen maak je samen afspraken. Je vertaalt deze naar het individuele ondersteuningsplan. Hierbij neem je zelfstandig beslissingen en je neemt je verantwoordelijkheid. Je gaat respectvol om met de ander. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Een kritische blik: je kunt goed reflecteren. Je bevraagt collega’s over jouw inbreng en deelt jouw waarnemingen met hen.
  • Creativiteit: je treedt waar nodig buiten de gebaande paden en kunt werken binnen kaders, zonder gedetailleerde regels. Je neemt initiatief en denkt in kansen en mogelijkheden.
  • Leervermogen: je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen. Waarom? Omdat je altijd op zoek bent naar een manier waarop je mensen nog beter kunt ondersteunen.
  • Flexibiliteit: zonder moeite wissel je tussen de mensen die je ondersteunt. Je speelt in op veranderingen, want ‘wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn’. Daarnaast kun je werken in onregelmatige diensten.

Aanbod

  • Dienstverband: je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris: als assistent begeleider word je ingeschaald in functiegroep 30 (max. € 2.801,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Als begeleider word je ingeschaald in functiegroep 40 (max. € 3.154,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Bedrijfsprofiel JP van den Bent

Onze cultuur en waarden vormen de kern van de JP. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Wie je bent als mens is direct van invloed op de kwaliteit van je werk: we zijn ons eigen instrument. Bij de JP ben je eigenaar van je werk, waarbij we elkaar deelgenoot maken van wat we waarnemen en wat we doen. Daarbij deel je ook je dilemma’s. Bij alles wat je doet, blijf je zelf nadenken. Je maakt alles zo eenvoudig mogelijk.


De JP ondersteunt mensen bij hun leven. Wat voor de één heel gewoon is, is dat voor de ander niet. Wil je meer weten over de JP? Kijk dan op onze website.


Voor locaties in Delden, Goor en Markelo zijn we op zoek naar (assistent) begeleiders.

Op deze locaties wonen volwassenen met zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen. Het zijn dynamische locaties waarbij het begeleiden bij sociale contacten, het huishouden, het ondernemen van activiteiten en het ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichting een belangrijk aspect is bij het dagelijkse werk.


Daarnaast bieden we ondersteuning in de wijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JP van den Bent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschede