Accountmanager

Guhru is op zoek naar een Accountmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
38
Vervaldatum
23-5-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?


Binnen het team van Jonge Poerink Group maak je samen met je collega’s lichtreclame en aanverwante producten op het gebied van signing. Van ontwerp tot en met realisatie.


Je krijgt een grote mate van vrijheid om je eigen klantenkring om te bouwen, klanten te zoeken die bij Jonge Poerink passen en ruimte om te werken aan de groei van de organisatie.

Functievereisten

Verder heb jij:


 • een klant- en servicegerichte houding;
 • ervaring in een buitendienst verkoopfunctie, bij voorkeur in een soortgelijke branche, en bent creatief in het meedenken met de klant;
 • een dosis zelfstandigheid, maar ook een teamspeler;
 • een reislustige houding om binnen Nederland je klanten te bezoeken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden die je inzet tijdens je
 • verkoopgesprekken.

Aanbod

Wat hebben wij te bieden?


Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De cultuur binnen het bedrijf is informeel, betrokken en klantgericht. De kwaliteitsstandaard is hoog, er is veel vakmanschap binnen het team waarbinnen jij kunt leren en werken. We hebben een leuke werksfeer met prettige collega’s.


 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)
 • Afwisselende functie
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Salaris afhankelijk van ervaring

Bedrijfsprofiel Jonge Poerink

Goed, wie is Jonge Poerink Group, want hopelijk begint het al te prikkelen


Sinds 1948 maakt Jonge Poerink Lichtreclame & Klokken de wereld een stukje lichter en punctueler. Met passie voor innovatie en kwaliteit hebben zij zich gespecialiseerd in signing in de breedste zin van het woord: van LED-installaties en lichtbakken tot gevelletters, foliewerk, en zowel buiten- als binnenklokken.


Het aanbod is divers, maar de aanpak is altijd hetzelfde: klantgericht, kwaliteitsbewust, en met een meedenkende houding. Voor uitbreiding van het Poerink-team zijn we opzoek naar een accountmanager.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Guhru. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Pasmaatweg 51
7556PH HENGELO
info@jonge-poerink.com