Aangiftemedewerk(st)er

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.  in Twente is een jonge organisatie met ruime ervaring. Zij zijn fiscaal juristen, specialisten in belastingadvies en géén accountants. Wil jij het voor hen en jezelf leuker maken? Voor de snel groeiende aangiftepraktijk zijn  zij op zoek naar een Aangiftemedewerk(st)er

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een aangiftemedewerk(st)er (aankomend belastingadviseur) die zelfstandig een aangiftepraktijk (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting) kan laten draaien of de kwaliteit heeft dit op zeer korte termijn te kunnen. Je werkzaamheden zullen mede bestaan uit het verzorgen van de aangiftepraktijk (60% van je tijd) en het adviseren van cliënten (40% van je tijd).

Daarnaast vind je het prettig in een jonge en dynamische organisatie te werken. 


Algemeen

Wij zijn met spoed op zoek naar een aangiftemedewerker voor tenminste 32 uur in de week, je mag ook 40 uur werken, maar dit is aan jou. Je komt te werken binnen een jong, deskundig en gezellig team. De functie is voor onbepaalde tijd met als uiteindelijk doel dat je binnen één jaar volledig zelfstandig een eigen cliëntenportefeuille beheert, zowel voor advisering als aangiften.

Functievereisten

De ideale kandidaat voor bovenstaande functie is een zelfstandig werkende aangiftemedewerk(st)er die in een sterk groeiend kantoor zijn / haar eigen werk kan inplannen, in een ontspannen stropdasloze sfeer wil werken en vrijdags een biertje in de kroeg wil meedrinken.


Als basis moet wel gelden dat je in je huidige werkkring als bovenmatig goed en sympathiek bekend staat en toe bent aan een volgende stap in je carrière.


Voor deze functie heb je ruime ervaring binnen de aangiftepraktijk en als adviseur heb je ervaring binnen de generale praktijk. 


  • Opleiding: Tenminste een afgeronde HBO-opleiding Fiscaal Recht / Fiscale Economie (met RB opleiding).
  • Ervaring: minimaal 3 jaar.

Bedrijfsprofiel Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is een kantoor met ervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wij adviseren over complexe nationale en internationale fiscale kwesties. Wij combineren de kwaliteit van de big 4 kantoren met de praktische insteek en ondernemersgeest van ervaren fiscalisten. We staan bekend als pitbulls die niet snel opgeven en ver gaan voor onze cliënten. Een mentaliteit die wij ook van onze toekomstige collega verwachten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Jongbloed fiscaaljursiten in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
053 432 7200