ERP software engineer

JIS Nederland is op zoek naar een ERP software engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Jeeves-consultant zit ik de ene dag volop in de software en is de andere dag volgepland met afspraken met klanten. Juist door die afwisseling is mijn baan zo uitdagend. En dat ik als mountainbiker op maandagochtend met collega’s die ook fietsen (en dat zijn er flink wat!) de nieuwste fietsroutes kan delen, is alleen maar mooi meegenomen.”


Erg fijn dat we in ons team niet alleen qua werk, maar ook op persoonlijk vlak een klik hebben.


Collega aan het woord: Dolf Maris – consultant

“Ik kan altijd aankloppen bij collega’s met meer ervaring, en het leuke hier is: zij kloppen ook regelmatig bij mij aan. De mening van een ‘junior’ wordt net zo gewaardeerd als die van een ’senior’. En het woord junior staat bewust tussen aanhalingstekens, want zo voel ik mij niet. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat vind ik een groot pluspunt.


Nog een pluspunt vind ik ons klantenbestand. Als consultant krijg ik een kijkje in de keuken bij veel verschillende bedrijven, in diverse branches. Daar leer ik van, en het maakt mijn werk lekker afwisselend. Een laatste pluspunt dat ik wil noemen is het contact met collega’s.


We doen regelmatig leuke dingen met elkaar, en met één collega ga ik buiten werktijd wel eens mountainbiken. Erg fijn dat we in ons team niet alleen qua werk, maar ook op persoonlijk vlak een klik hebben.”

Aanbod

Carrièreperspectief

Je krijgt bij JIS Nederland voldoende mogelijkheden om (vakinhoudelijk) door te groeien. We dagen je uit om jezelf steeds verder te ontwikkelen in de onderwerpen die jij interessant vindt. Binnen onze oplossingen Jeeves ERP en SAP Business One zijn verschillende specialisaties mogelijk.


Werk-privé-balans

JIS Nederland streeft naar een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je lekker in je vel zit en optimaal kunt presteren. Je kunt jouw werktijden vrij indelen en in overleg is af en toe een dagje thuis werken ook mogelijk.


Open cultuur

Een informele en open cultuur is ons op het lijf geschreven. Zo staan de deuren in ons pand altijd open – dat geldt ook de deur van de directie. We praten graag met elkaar over alles wat ons interesseert. Ook jij kunt bij ons volledig jezelf zijn.

Bedrijfsprofiel JIS Nederland

Bij JIS Nederland ontmoet je gelijkgestemden: gedreven collega’s die – net als jij – iedere dag met plezier naar hun werk gaan. En die tussen het werken door altijd in zijn voor een praatje (fietsen is een favoriet onderwerp) of een potje golf op kantoor (ja, écht). De informele sfeer heeft als voordeel dat jij je vanaf dag één thuis voelt.


Buiten de kantoormuren

We werken hard, maar zorgen er samen ook voor dat we plezier hebben in ons werk – en daarbuiten. Ons personeelsfeest in september is een jaarlijkse traditie. En ieder jaar eindigen we in stijl met een gezellig Kerstdiner, waarbij je ook je partner mag meenemen.


Sowieso werk ik voor grotere projecten samen met collega-consultants, waardoor we van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen sparren. Daardoor groei ik snel.


Collega aan het woord: Anouk Sasbrink – consultant

“Ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers én mensen van mijn leeftijd, die nog niet zo lang geleden dit vak zijn ingestapt. Dat maakt het werken hier zo leuk: er is een fijne dynamiek.


En als ik vragen heb, dan staan collega’s altijd klaar om me te helpen. Sowieso werk ik voor grotere projecten samen met collega-consultants, waardoor we van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen sparren. Daardoor groei ik snel. Mede daarom ga ik iedere dag met plezier naar het werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JIS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 9 13
7556 BN HENGELO
074-2552580